İşte Real Madrid'in büyük transfer listesi! Cengiz Ünder...

30.03.2019 - 13:37 | Son Güncellenme: 30.03.2019 - 16:37

İşte Real Madrid'in büyük transfer listesi! Cengiz Ünder...

Real Madrid'e 3'ü üst üste Şampiyonlar Ligi olmak üzere toplamda 9 kupa kazandıran Fransız teknik adam Zinedine Zidane, geçen sezonun sonunda ayrıldığı kulübüne geri dönmüştü. 

Kendisini 2022'ye kadar eflatun beyazlılara bağlayan imzayı atan Zidane, "Real Madrid tekrar eski ruhunu kazandığında bazı şeyler tekrardan yer değiştirecek ve bazı takımlara gereken ders verilecek." demişti.

Real Madrid bu doğrultuda önümüzdeki sezon için transfer listesini büyük ölçüde hazırladı ve Zinedine Zidane'a astronomik bir bütçe planı yaptı.

Barcelona'nın egemenliğine son vermek isteyen Başkan Perez, tekrar zirveye yerleşmek adına kesenin ağzını açmaya karar verdi.

Real'in, Zidane'a 1 Milyar Euro'ya yakın bir vereceği ve aralarında dünyaca ünlü yıldızların yer aldığı isimlerin transfer edileceği kaydedildi.

İşte o isimler...

Neymar (Paris Saint-Germain)

Paul Pogba (Manchester United)

Kylian Mbappe (Paris Saint-Germain)

Eden Hazard (Chelsea)

Christian Eriksen (Tottenham Hotspur)

Cengiz Ünder (Roma)

Öte yandan Real'in yıldız isimlerin yanı sıra gelecek vaadeden genç isimleri de kadrosuna katacağı öne sürüldü. Zidane'ın genç oyuncular listesinde Cengiz Ünder'in de eklenmesini istediği iddia edildi. (Skorer)

Senin için hazırladığımız haberler