İşte Ricardo Quaresma gerçeği! Sezon sonunda...

20.01.2020 - 11:33 | Son Güncellenme: 20.01.2020 - 11:36

 İşte Ricardo Quaresma gerçeği! Sezon sonunda...

Beşiktaş’tan ayrıldıktan sonra kariyerine Kasımpaşa’da devam eden Ricardo Quaresma, devre arası dönemi verimli geçiremedi. Quaresma, Trabzonspor maçında neden oynamadı? Sakat mı? Ne zaman forma giyecek? Futbolu bırakmayı düşünüyor mu? Detaylar haberimizde…

Quaresma, hazır olmadığı için oynamadı

Ajansspor’un kulübe yakın kaynaklardan elde ettiği bilgiye göre; Kasımpaşa yönetiminin çok güvendiği ve kaptanlığı emanet ettiği Quaresma, takımının Trabzonspor’a 6-0 kaybettiği maçta hazır olmadığı için forma giyemedi.

Zamanla takıma monte edilecek

Trabzonspor yenilgisi sonrasında görevinden ayrılan teknik direktör Tayfur Havutçu, maç öncesinde Quaresma ile ilgili yaptığı açıklamada, ”Quaresma’nın ligde Başakşehir ile oynadığımız maçta aldığı bir darbe vardı. Devre arasını bizimle geçiremedi. Ama zamanla kadroya monte edeceğiz” ifadelerini kullanmıştı. AVM'de görüntülenen futbolcu, Kasımpaşa taraftarlarının eleştirilerine maruz kalmıştı.

Quaresma açığını kapatmak istiyor

Kasımpaşa’da bu sezon 14 maçta 3 gol atan Quaresma, fizik olarak henüz hazır değil. Bu konuda ekstra çalışmalar yaparak açığını kapatmayı düşünüyor.

Sezon sonunda ülkesine dönebilir

Öte yandan 36 yaşındaki futbolcunun, bu sezon sonunda futbolu bırakıp bırakmama konusunda kararsız olduğu ve Portekiz’den teklif gelmesi durumunda futbola devam edeceği öğrenildi.

Müthiş bir kariyer…

Quaresma kariyerinde Barcelona, Porto, Inter, Chelsea, Beşiktaş, Al Ahli ve Beşiktaş formalarını da giymişti. (AJANSSPOR ÖZEL HABER)

Senin için hazırladığımız haberler