İşte Rıdvan Yılmaz gerçeği! Montella görüşmüş...

Özgür Koç
19.01.2024 - 08:43 | Son Güncellenme: 19.01.2024 - 08:52

Devre arası transferinde önceli hedefi sol bek takviyesi olan Galatasaray'ın, gündemindeki isimlerden Glasgow Rangers forması giyen Rıdvan Yılmaz görüşmelerinin perde arkası ortaya çıktı. İşte detaylar...

İşte Rıdvan Yılmaz gerçeği! Montella görüşmüş...

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'da kurmaylar, Angelino ile yollarını ayırmak için harekete geçerken bir yandan da Rıdvan Yılmaz transferi için gaza bastı. Sarı-kımızılılarda Rıdvan Yılmaz ile yapılan görüşmeler ve diğer ayrıntılar ortaya çıktı.

Milliyet yazarı Osman Şenher, Rıdvan Yılmaz transferinin perde arkasını köşesine taşıdı. 'Rıdvan Yılmaz her an gelebilir' başlıklı yazıda yapılan görüşmelerin ayrıntılarına yer verdi. İşte Galatasaray'da Rıdvan Yılmaz transferinin perde arkası:

Montella görüştü, Rıdvan kulübene "Bırakın beni" dedi

"Aldığım haberlere göre milli takım hocası Montella, Glasgow’a gidip Rıdvan Yılmaz ile görüşmüş, 'Bundan sonraki maçlarında devamlı oynarsan seni EURO 2024 aday kadrosuna alırım' demiş. Rıdvan da yöneticilerine, 'Bırakın beni, Galatasaray istiyor. Oraya gidip devamlı oynayayım, milli takım kadrosuna seçileyim' demiş.

"Transfer her an gerçekleşebilir"

Yöneticiler de satış opsiyonu şartıyla kiralık gitmesine müsaade etmişler. Sarı-kırmızılılar ise, 'Gel sezon sonuna kadar kiralık oyna, sonra Rangers ile masaya otururuz' görüşünü bildirmiş. Şimdi Rıdvan buraya kiralık gelmek için İskoç ekibinin yöneticileriyle devamlı görüşüyor. Bu transfer her an gerçekleşebilir."

Rıdvan Yılmaz'ın bu sezonki performansı

25 Temmuz 2022 tarihinde Beşiktaş'tan 4 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Rangers'a transfer olan milli futbolcu, bu sezon forma giydiği 14 maçta 1 gol ve 1 asist kaydetti.

Sözleşmesi 2027'de bitiyor

22 yaşındaki sol bek oyuncunun İskoç kulübüyle olan sözleşmesi 31 Mayıs 2027 yılına kadar devam ediyor. A Milli formayı 6 kez giyen genç yıldız, 2 asist kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler