Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun katillerinin ilk ifadesi ortaya çıktı

04.02.2022 - 12:57 | Son Güncellenme: 04.02.2022 - 16:38

Beşiktaş eski yöneticisi ve sunucu Ece Erken'in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun cinayet zanlılarının ilk ifadesi ortaya çıktı! Detaylar haberimizde...

Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun katillerinin ilk ifadesi ortaya çıktı

AJANSSPOR-HABER

Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nu öldüren Kadir Yasak ve Ali Yasak'ın ilk ifadelerine ulaşıldı. Milliyet Gazetesi Muhabiri Ferit Zengin, katil zanlılarının ilk ifadesinden çarpıcı bir bölüme ulaşarak haberleştirdi.

Katiller ilk görüşmeyi Aralık'ta yapmış

Yapılan sorguda cinayetin tetikçisi Kadir Yasak ve abisi Ali Yasak'ın verdikleri ifadelerde olayın bir alacak-verecek meselesi yüzünden meydana geldiğini söyledi. Zanlıların ifadesine göre taraflar arasında ilk görüşme geçen yılın Aralık ayında yapıldı. Söz konusu görüşmede anlaşma sağlanamayınca Kadir Yasak ve Ali Yasak, Şafak Mahmutyazıcıoğlu'na saldırı planlamaya başladı.

Neden yerde sürüklediklerini açıkladılar

Kamuoyuna da yansıyan cinayet anına dair görüntülerde katil zanlıları Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nu yerlerde sürükleyerek restoranın dışına çıkartmaya çalışıyor. Polis sorguda bunun nedenini sorunca zanlılar şu cevabı verdi: "Yaralayıp yolun ortasına bırakacaktık, olay kontrolden çıktı.”

 

Öte yandan haklarında ek gözaltı süresi verilen toplam 11 şüphelinin gelecek hafta Salı günü mahkemeye sevk edilmesi bekleniyor.

İlgini Çekebilir
Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ölümüyle sarsılan Ece Erken, en büyük isteğini açıkladı!
Habere Git

Fikret Orman ile buluşmuştu

Şafak Mahmutyazıcıoğlu, 27 Ocak'ta Yeşilköy Balıklçılar Çarşısı'nda ortağı olduğu restorantta eski Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ile eski yöneticiler Ahmet Ürkmezgil ve Serkan Yazıcıoğlu ile buluştu. Gecenin ilerleyen saatlerinde restorana gelen Kadir Yasak ve Ali Yasak, Mahmutyazıcıoğlu ile ayrı bir masaya geçerek görüşmüş ve sonunda da cinayet işlenmişti. Bu arada Orman yaptığı açıklamada, söz konusu  buluşmaya 17.45 civarında gittiğini ama ertesi günü bir seyahati olduğu için 19.00 gibi; yani cinayet saatinden çok önce ayrıldığını açıklamıştı. Serkan Yazıcıoğlu ise cinayete tanıklık etmişti.

Senin için hazırladığımız haberler