İşte sakatlanan Ömer Toprak'ın son hali!

17.03.2020 - 15:59 | Son Güncellenme: 17.03.2020 - 16:00

Almanya Ligi ekiplerinden Werder Bremen'de sakatlık geçiren Ömer Toprak'ın son hali Alman basınında yer aldı. Ömer Toprak sakatlık sonrası ne durumda? Ne zaman sahalara dönecek?

Almanya Ligi ekiplerinden Werder Bremen'de forma giyen Ömer Toprak, Eintracht Frankfurt ile oynanan kupa maçında sakatlanmıştı. Toprak, Weser Stadı'na koltuk değnekleriyle geldi. Futbolcunun, sakatlık sonrası yaşadığı mutsuzluk yüzüne yansıdı. Konu, Almanya'da da gündeme geldi.

Ömer Toprak'un mutsuzluğu yüzüne yansıdı

Milli futbolcu Ömer Toprak, yaşadığı sakatlık sonrasında özel bir ayakkabı giyiyor. Futbolcunun, yaşadığı mutsuzluk Alman basınında da haber olarak yer aldı.

Frankfurt maçında sakatlanmıştı

Frankfurt forması giyen Filip Kostic'in faulü nedeniyle sahayı sedyeyle terk eden Ömer, fibula kemiği kırığı şüphesiyle hastaneye götürülmüştü.

Korkulan olmadı, kırık yok

Ancak; Werder Bremen, yapılan kontroller sonrasında 30 yaşındaki oyuncunun baldırında çatlak ve ezilme meydana geldiğini duyurmuştu. Ömer Toprak'ın bir süre sahalardan uzak kalacağı ifade edilmişti.

Ömer'i sakatlayan Kostic ne demişti?

Ömer'i sakatlayan Kostic, "Sevgili Ömer, sana yaptığım faul için bir kez daha özür dilemek istiyorum. Sana zarar vermek istememiştim. Başlangıçta korkulan kadar kötü olmadığı için Tanrı'ya şükürler olsun. En kısa zamanda iyileşmeni ve takımına yardım etmeni umuyorum. Bir anca önce iyileş" diyerek futbolculardan özür dilemişti. (AJANSSPOR DIŞ HABER)

Senin için hazırladığımız haberler