İşte Samsunspor'un hoca adayları!

02.06.2017 - 19:15 | Son Güncellenme: 02.06.2017 - 19:15

İşte Samsunspor'un hoca adayları!

AJANSSPOR ÖZEL- TFF 1. Lig takımlarından Samsunspor'da teknik direktör arayışları devam ediyor. Sezonu 36 puanla 15. sırada tamamlayan Samsunspor bu yıl ikili averajla ligde kaldı. Sezona transfer yasağıyla başlayan Kırmızı-Beyazlılar, ilk yarının sonunda 11 puan topladı. İkinci yarıda yaptığı transferlerle sükse yaratan Karadeniz ekibi topladığı 25 puanla ligde kalmayı başardı.

 

Sezon sonunda teknik direktör Osman Özköylü ile yollarını ayıran Samsunspor yönetiminin yeni hoca adayları belli oldu.

İşte o adaylar:

İlk olarak gündemine Evkur Yeni Malatyaspor'u Spor Toto Süper Lig'e çıkaran İrfan Buz'u alan Kırmızı-Beyazlı yönetim, Buz ile temas sağlayacak. Deneyimli çalıştırıcı daha önce Bursaspor, Gençlerbirliği ve Evkur Yeni Malatyaspor'da görev almıştı.

 

Geçtiğimiz sezon Ümraniyespor'u çalıştıran ve ismi sık sık Kardemir Karabükspor ile anılan Erkan Sözeri'yi de listesine alan Samsunspor yönetimi Sözeri ile de görüşme gerçekleştirecek. 51 yaşındaki teknik adamın yakın çevresine, artık Süper Lig'de çalışmak istediğini dile getirdiği belirtildi.

 

Arayışlarına tüm hızıyla devam eden Samsunspor yönetimi listesine Giresunspor'u bu sezon Play-Off'a taşıyan kurt hoca Yücel İldiz'i de aldı. TFF 1. Lig'de birçok takımı çalıştıran İldiz Yeni Malatyaspor'u bir kez, Karabükspor'u ise iki kez Süper Lig'e taşımıştı.

Kırmızı-Beyazlı yönetimin listesindeki bir başka alternatif ise en son Adana Demispor'da görev alan Engin İpekoğlu oldu. Bu sezon istediği başarıyı Mavi-Lacivertli takımda yakalayamayan İpekoğlu 2015/16 sezonunda Adanaspor'u Süper Lig'e çıkarmıştı.

 

YASAL UYARI: BU HABER AJANSSPOR.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMAZ.

Samsunspor'da son aday ise; geçtiğimiz sezon Büyükşehir Gaziantepspor'da görev alan deneyimli teknik adam Metin Diyadin oldu. Kırmızı-Beyazlı yönetimin dün Diyadin ile temas sağladığı bugünde görüşmelerin devam ettiği belirtildi.

Senin için hazırladığımız haberler