İşte Şenol Güneş'in yerine gelecek adaylar!

01.03.2019 - 08:23 | Son Güncellenme: 01.03.2019 - 11:23

İşte Şenol Güneş'in yerine gelecek adaylar!

Türkiye Futbol Federasyonu’ndan (TFF) yapılan resmi açıklamayla Beşiktaş’taki Şenol Güneş bilmecesi cevabını buldu.  Peki Beşiktaş'ta Şenol Güneş'in yerine kim gelecek? Siyah-Beyazlıların yeni teknik direktörü kim olacak? İşte detaylar...

Milliyet'in haberine göre Güneş’in 1 Haziran tarihinden itibaren A Milli Takım’ın başına geçmesi kesinlik kazanırken, siyah-beyazlılar yeni teknik direktör için şimdiden düğmeye bastı.

Beşiktaş Yönetimi, Şenol Güneş’in önümüzdeki dönemde ayrılması durumunda sezon sonuna kadar Guti ile yola devam edecek.Güneş’in sezon sonuna kadar Beşiktaş’ta kalması halinde ise yönetim öncelikle Mayıs ayındaki başkanlık seçimini bekleyecek.
Başkan Fikret Orman’ın seçim sonrasında da başkan olması durumunda yerli ve yabancı hoca adaylarından bir liste hazırlanacak.
İlk isim Sergen Yalçın Yerli teknik adamlardan en fazla öne çıkan ismin Aytemiz Alanyaspor’u çalıştıran Sergen Yalçın olduğu öğrenildi. Yalçın’ın yönetim içinde büyük oranda kabul gördüğü ifade edildi.
Yabancı teknik adamlar arasında en güçlü adayın ise Jorge Jesus olduğu belirlendi. Portekizli çalıştırıcı ile daha önce temasa geçen Beşiktaş Yönetimi’nin Şenol Güneş sonrası uzun vadeli planlama yaptığı ve Jesus’un önemli bir alternatif olarak belirlendiği aktarıldı.
Rıza Çalımbay, Abdullah Avcı ve Slaven Bilic gibi isimleri de listesinde tutan siyah-beyazlılar, Şenol Güneş’in sezon sonunu beklemesi durumunda yeni teknik direktör konusunda fazla aceleci davranmayacak.
Senin için hazırladığımız haberler