İşte Serdar Aziz - Fenerbahçe ayrılığının perde arkası! Menajeri açıkladı...

İsa Kethüda
09.07.2024 - 09:50 | Son Güncellenme: 09.07.2024 - 10:05

Süper Lig takımlarından Fenerbahçe'ye veda eden savunma oyuncusu Serdar Aziz'in menajeri ayrılık süreci hakkında flaş açıklamalar yaptı. İşte detaylar.

İşte Serdar Aziz - Fenerbahçe ayrılığının perde arkası! Menajeri açıkladı...

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe forması giyen ve mental olarak yorgun olduğu için takımdan ayrılma kararı alan savunma oyuncusu Serdar Aziz'in menajeri Haluk Canatar, Milliyet'e açıklamalarda bulundu.

"MMental olarak biraz yorgun olduğundan bahsetti"

Serdar Aziz'in mental olarak yorgun olduğunu belirten Haluk Canatar, "Serdar Aziz ayrılmak istediğini söyledi. Jose Mourinho ile görüştü. 5.5 yıldır bu kulübe hizmet ettiğini ancak mental olarak biraz yorgun olduğundan bahsetti. Hayatında bir değişikliğe ihtiyaç duyduğunu söyledi" ifadelerini kullandı.

"Mourinho dürüst olduğu için Serdar'a teşekkür etti"

Jose Mourinho'nun Serdar Aziz'i takımda düşündüğünü ancak kararına saygı duyduğunu vurgulayan Haluk Canatar, "Hocası onun takımda olması yönünde rapor verdiğini ancak oyuncunun böyle bir karar aldıysa söyleyebileceği bir şey olmayacağını söyledi ve dürüst olduğu için Serdar'a teşekkür etti" açıklamasını yaptı.

İlgini Çekebilir
Galatasaray bir transferi daha bitiriyor! Teklif yapıldı...
Habere Git

"Başkan ile de görüştüler ve saygılı güzel bir şekilde ayrıldılar"

Serdar Aziz'in daha sonra Başkan Ali Koç'la da görüştüğünü ve sarı-lacivertli takımdan güzel bir şekilde ayrıldığını dile getiren Haluk Canatar, "Aralarında kısa ve güzel bir sohbetleri oldu. Başkan ile de görüştüler ve saygılı güzel bir şekilde ayrıldılar" dedi.

"Hiçbir kulüple görüşmemiz olmadı"

Serdar Aziz için henüz bir görüşme yapmadıklarını belirten Haluk Canatar, "Çok net söylemem gerekirse bu süreçte hiçbir kulüple görüşmemiz olmadı. Dün gece süreç sonuçlandı. Bugün İstanbul’a gelecek" ifadelerini kullandı.

"Yurt dışı da olabilir, yurt içinde de görüşmelerimiz olacak"

Yurt dışı ve yurt içinde görüşmelerin olacağını vurgulayan Haluk Canatar, "Konunun akışı bu şekilde. Yarın itibarıyla tabii görüşmelerimize başlayabiliriz. Yurt dışı da olabilir, yurt içinde de görüşmelerimiz olacak" diye konuştu.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe milli futbolcu için devrede! Görüşmeler başladı...
Habere Git

Fenerbahçe ayrılığı açıkladı

Fenerbahçe Kulübü, sabah saatlerinde yaptığı açıklamada Serdar Aziz'in Jose Mourinho ile görüşerek Avusturya kampından ayrıldığı belirtilmişti. Sarı-lacivertli takımdan yapılan açıklamada, "2018-2019 sezonundan itibaren formamızı giyen Serdar Aziz, Teknik Direktörümüz Jose Mourinho ile görüşerek kamptan ayrılmıştır. Futbolcuya transfer görüşmeleri için izin verilmiştir. Oyuncunun takımımızın yeni sezon planlamasında yer almayacağını kamuoyunun bilgisine sunarız" denilmişti.

Serdar Aziz'den veda mesajı

Fenerbahçe'den ayrılmaya hazırlanan Serdar Aziz sosyal medya hesabından bir veda mesajı yayınladı. Ali Koç, Acun Ilıca ve Jose Mourinho'ya teşekkür eden Serdar Aziz şu ifadeleri kullandı:

"Bilindiği üzere, 5 buçuk yıl formasını onurla giydiğim Değerli Kulübüm Fenerbahçe Spor Kulübü ile bugün yapmış olduğumuz son görüşmemizin neticesinde ayrılık sürecine girmiş bulunmaktayım. Bu süreçte göstermiş oldukları anlayış için Saygıdeğer Başkanım sayın Ali Koç. Kıymetli Büyüğüm Sayın Acun Ilıcalı ve Teknik direktörümüz Sayın Jose Mourinho'ya ayrı ayrı teşekkürlerimi ve saygılarımı sunarım."

Fenerbahçe kariyeri

Sarı-Lacivertli takım ile 135 karşılaşmaya çıkan 33 yaşındaki savunma futbolcusu 11 gol ve 6 asist kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler