İşte Sergen Yalçın'ın transferini istediği forvet!

09.09.2020 - 09:10 | Son Güncellenme: 09.09.2020 - 09:17

Beşiktaş transfer haberi: Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, forvet transferini şart koştu. Yalçın, hangi forvet oyuncusunun transferini istiyor? Mario Mandzukic ile transfer için anlaşma sağlandı mı?

İşte Sergen Yalçın'ın transferini istediği forvet!

AJANSSPOR-HABER

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta forvet mevkisi için çalışmalar devam ediyor. Teknik patron Sergen Yalçın'ın yönetimle bir görüşme yaptığı ve yeni golcü için bir isim verdiği iddia edildi. Beşiktaş'a hangi golcü gelecek? Sergen Yalçın Mario Mandzukic'i mi istiyor? Detaylar haberde...

Sergen Yalçın, Mandzukic transferini istedi

Skor'da yer alan habere göre; Sergen Yalçın, yönetime Hırvat golcü Mario Mandzukic'in adını verdi ve bu transfer için gereken mali fedakârlığın yapılmasını talep etti.

Sergen Yalçın: Mandzukic seviye artırır

Geniş transfer listesinde Aboubakar ve Kalinic gibi oyuncular bulunan Yalçın, Mario Mandzukic transferinin Beşiktaş'ta seviye artıracağı raporunu verdi.

Mandzukic'in bonservisi elinde

Katar ekibi Al Duhail'le sözleşmesini feshettikten sonra halen boşta olan ve bireysel çalışmalarına ülkesinde devam eden Mandzukic, siyah-beyazlılarla önceki dönemlerde de anılmıştı.

Önemli bir kariyere sahip

Mandzukic futbol kariyerinde daha önce Juventus, Atletico Madrid, Bayern Münih, Wolfsburg, Dinamo Zagreb ve NK Zagreb formalarını giymişti. Futbolcu son sezonunda ise 2 maçta 1 gol attı.

Sergen Yalçın ne demişti?

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, önceki gün düzenlediği basın toplantısında istediği forveti tarif etmişti. Yalçın, "Alacağımız santrforun maliyeti maalesef biraz yüksek olacak. Beşiktaş'ın santrforu bellidir. İnsanların aklında soru işareti yaratacak biri olamaz. Taraftarımızı heyecanlandıracak, hedef oyuncu almalıyız" ifadelerini kullanmıştı.

Fenerbahçe'nin de transfer gündemine gelmişti

Golcü futbolcu daha önce Fenerbahçe'nin de transfer gündemine gelmişti. Mandzukic, Hırvatistan Milli Takımı'nda 89 maçta 33 gol kaydetmişti.

Senin için hazırladığımız haberler