İşte şok saldırının perde arkası!

06.06.2017 - 08:45 | Son Güncellenme: 06.06.2017 - 08:45

İşte şok saldırının perde arkası!
A Milli Takım kaptanı Arda Turan'ın Makedonya maçı sonrası uçakta gazeteciye saldırısının perde arkası ortaya çıktı.
Milli Takım ile aynı uçakta bulunan NTVSpor muhabiri Evren Göz olayın hemen ardından canlı yayına bağlanarak yaşananları aktardı.
Arda'nın çok sinirli olduğunu söyleyen Göz şu ifadeleri kullandı:
Uçakta her zamanki gibi teknik heyet en ön kısımda, basın orta, futbolcular ise en arka kısımda yer alıyordu.
Arda uçağa girdi ve arka tarafa geçerken Milliyet Gazetesi yazarı Bilal Meşe'yi gördü. Önce hararetli bir tartışma yaşandı.
Ardından Arda, Bilal Meşe'nin boğazına sarılarak hakaretler etmeye başladı. Araya başta Selçuk İnan olmak üzere Burak Yılmaz girdi ve ilk müdahaleyi onlar yaptı.
Arda çok sinirliydi. İlk kez onu böyle gördüm. Milli Takım'ın özel güvenlikleri geldi ve onlar müdahalede bulundu.
O panik anında herkes birbirini itmeye başladı. Selçuk'un da ayağı sıkıştı bavullar vardı çünkü. Olay 5-6 dakika kadar sürdü.
Yıldırım Demirerön uçakta yoktu Fatih Terim ilk sıradaydı uçakta benim koltuğum 10. sıradaydı. Olay hemen arkamdaki 11.sırada oldu.
Selçuk'la göz göze geldik araya girmesi gerektiğini söyledim. Fatih Terim o insan yığılmasından dolayı arka kısma gelemedi.
Bu önemli bir detay çünkü arda küfürler sırasında uçağa alınma konusunda da ifadeler kullandı. Orada federasyon yöneticileri ve teknik heyeti de hedef alan açıklamalar yaptı.
Euro 2016 Avrupa Şampiyonasında kendi hakkında çıkan prim haberlerini çıkaran Bilal Meşe'yi direkt hedef alarak böyle bir tepki ortaya koydu.

Slovenya'dayız bir kaç gün daha buradayız bakalım bu durum antrenmanlara, basına olan tutuma nasıl yansıyacak göreceğiz. (Hürriyet)

Takımdaki genç oyuncular çok şaşırdı yüzlerindeki ifadeyi gördüm.
Senin için hazırladığımız haberler