Trabzonspor'da En Güçlü Hoca Adayları Sergen Yalçın ve İlhan Palut

07.03.2023 - 16:14 | Son Güncellenme: 07.03.2023 - 16:35

Başkan Ahmet Ağaoğlu'nun ardından Trabzonspor'da Teknik Direktör Abdullah Avcı da istifa etti. Sergen Yalçın ve İlhan Palut yeni hoca adayı oldu. Detaylar...

Trabzonspor'da En Güçlü Hoca Adayları Sergen Yalçın ve İlhan Palut

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'in son şampiyonu Trabzonspor, bu sezon bekletinin altında kaldı. Hem ligde hem de katıldığı Avrupa kupalarında başarısız olan Bordo-Mavililer'de istifalar peş peşe geldi.

Önce Ağaoğlu sonra Avcı istifa etti

Trabzonspor, Başkan Ahmet Ağaoğlu'nun görevi bırakma kararı ile seçim havasına girdi. Yeni başkanın kim olacağı merak edilirken bir istifa daha geldi. A Spor'un haberine göre teknik direktör Abdullah Avcı, istifa etti.

İşte en güçlü adaylar

Trabzonspor'da Abdullah Avcı'nın yerine gelmesi beklenen teknik direktörler de belli olmaya başladı. Bordo-Mavililer için iki güçlü aday bulunuyor.

İlgini Çekebilir
Abdullah Avcı istifa etti!
Habere Git

Sergen Yalçın

Gaziantepspor ile başladığı teknik direktörlük kariyerinde Sivasspor, Kayserispor, Eskişehirspor, Konyaspor, Alanyaspor ve Yeni Malatyaspor'u çalıştıran Sergen Yalçın, son olarak Beşiktaş'ın başına geçmişti.

Siyah-Beyazlılar'da ilk sezonunda yetersiz olarak görünen bir kadroda büyük başarı yakalayan Sergen Yalçın, 2020/21 sezonunu çifte kupayla kapattı. Yalçın, Trabzonspor için düşünülen yeni teknik direktörler arasında en güçlü aday konumunda bulunuyor.

İlhan Palut

İlk olarak Hatayspor'da teknik direktörlüğe adım atan İlhan Palut, Göztepe döneminin ardından Konyaspor ile imzaladı. Yeşil-Beyazlılar'da geçirdiği 2 senede sistem oturtmayı başaran Palut, özellikle geçtiğimiz sezon Konyaspor'u ligin flaş ekibi haline getirdi.

İlgini Çekebilir
Trabzonspor'da Ertuğrul Doğan başkanlığa aday oldu
Habere Git

Bu sezon Konyaspor'da beklentinin altında kalsa da futboluyla istikrar gösteren İlhan Palut, yönetimin aldığı flaş karar ile kulüple yollarını ayırdı. Palut'un yerine ise Sırp teknik adam Aleksandar Stanojevic getirildi.

Stanojevic ise Süper Lig'de çıktığı ilk 5 maçta da gol atamayan ilk yabancı teknik direktör oldu. Konyaspor'dan ayrılan İlhan Palut, Sergen Yalçın ile beraber Trabzonspor için yeni teknik direktör adayları arasında yer aldı.

Senin için hazırladığımız haberler