İşte Trabzonspor'un şampiyonluk kupasını alacağı tarih! 61 pare top atışı...

01.05.2022 - 15:03 | Son Güncellenme: 01.05.2022 - 15:12

Şampiyonluk ipini göğüsleyen Trabzonspor'un kupasını alacağı tarih belli oldu. Başkan Ahmet Ağaoğlu'nun taraftarlara söz verdiği 61 pare top atışı da aynı tarihte yapılacak.

İşte Trabzonspor'un şampiyonluk kupasını alacağı tarih! 61 pare top atışı...

Süper Lig'in 35. haftasında sahasında Antalyaspor ile 2-2 berabere kalarak şampiyonluğunu ilan etmek için gereken 1 puanı elde ederek mutlu sona ulaşan Trabzonspor'un kupasına kavuşacağı tarih netleşti. Başkan Ahmet Ağaoğlu'nun taraftarlara söz verdiği 61 pare top atışı da aynı tarihte yapılacak.

Bordo mavili taraftarlar Antalyaspor maçının son düdüğünün ardından şampiyonluk sevincini tüm yurtta coşkuyla kutladı. 

Şampiyonluk kupası mayısın 2. haftasındaki Altay maçında 

Sabah Gazetesi'nin haberine göre; TFF talimatlarında Süper Lig kupası, şampiyonluğun garantilenmesi durumunda son içi saha maçında veriliyor. Buna göre bordo-mavililer, mayısın ikinci haftasında Altay ile Şenol Güneş Spor Kompleksi'nde oynayacağı mücadelenin ardından sahada kupasını taraftarının karşısında kaldıracak.

İlgini Çekebilir
Şampiyonun bayrağı Boğaz'da dalgalanıyor
Habere Git

61 pare top atışı da Altay maçında

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu'nun Antalyaspor maçı öncesinde yaptığı açıklamada silahlı kutlama yapılmaması konusunda taraftarları uyarmış ve "Coşku, heyecan, üzüntüye ve gözyaşına dönüşmesin. Arzu ettiğimiz puanı alıp da şampiyon olduğumuz takdirde, ben kendilerine söz veriyorum yarın akşam şampiyonluğumuzu 61 pare top atışıyla kutlayacağız. Bütün statlardan çıkan sesin 2 katına bedel. 3 ayrı lokasyondan da yoğun olarak havai fişek gösterisi ile kutlayacağız. Lütfen bu kadarı ile yetinelim" diye konuşmuştu.

Başkan Ahmet Ağaoğlu'nın söz verdiği 61 pare top atışının da kupanın alınacağı Altay maçında yapılacağı belirtildi.

Altay maçının ardından büyük şölen

Altay maçının ardından stattan üstü açık otobüse binecek kafile, şehir turuna çıkacak. Bir gün sonra yerel ve ulusal sanatçılar konser verecek. Havai fişek ve ışık gösterilerinin yanı sıra futbolcular seçtiği şarkılarla sahaya çıkacak.

Senin için hazırladığımız haberler