İşte Trabzonspor'un Sörloth planı!

27.02.2020 - 12:53 | Son Güncellenme: 27.02.2020 - 10:01

Alexander Sörloth Trabzonspor'da kalacak mı? Trabzonspor'un golcü futbolcu ile ilgili nasıl bir planı var? Tüm detaylar...

İşte Trabzonspor'un Sörloth planı!

Süper Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren Trabzonspor’da sezona damga vuran golcü futbolcu Alexander Sörloth’un geleceği merak konusu oldu. Sörloth, Trabzonspor’da kalacak mı? Trabzonspor’un golcü futbolcuyla ilgili nasıl bir planı var? İşte yanıtı…

Trabzonspor’da Sörloth ile ilgili çalışma var

Trabzonspor’da bu sezon lig, kupada ve Avrupa Ligi hesaba katıldığında 34 maçta 2779 dakika süre alan ve 24 gol atıp 7 asiste imza atan Sörloth ile ilgili önemli bir çalışma var.

Yönetim futbolcudan çok memnun

Bordo-mavililer, yıllık 1,5 milyon Euro kazanan Sörloth’un takıma olan katkısından memnun. Adı transferde birçok dünya deviyle anılmaya başlayan futbolcu için harekete geçildi.

Kaynak arayışı ve kadro boşaltılması planı…

Trabzonspor, Sörloth’un opsiyonunun devreye girmesi için kaynak arayışına girdi. Yönetim, futbolcuyu alabilmek için hazırlık yapıyor. Kadroda bazı futbolcularla yollar ayrılacak ve futbolcu kadroda tutulacak.

Trabzonspor 6 milyon Euro ödemek durumunda

Crystal Palace ekibinden kiralanan Norveçli futbolcunun Trabzonspor ile yola devam edebilmesi için bordo-mavililerin 6 milyon Euro ödeme yapması gerekiyor.

Transfer haberlerine Sörloth ne diyor?

Adı son olarak Real Madrid ile anılan futbolcu, ”Ben de herkes gibi haberleri gördüm. Ancak, gerçek mi değil mi bilmiyorum. Söylentiler çabuk yayılır. Ancak, Real Madrid ile anılmak çok özel bir şey” ifadelerini kullandı. (AJANSSPOR ÖZEL)

Senin için hazırladığımız haberler