Levent Mercan'ın yeni adresini duyurdular! 4 yıllık sözleşme...

Özgür Koç
28.05.2024 - 13:40 | Son Güncellenme: 28.05.2024 - 13:53

Süper Lig'den düşen Fatih Karagümrük'ün transferin gözdesi ismi 23 yaşındaki sol beki Levent Mercan için flaş bir gelişme yaşandı. İşte detaylar...

Levent Mercan'ın yeni adresini duyurdular! 4 yıllık sözleşme...

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'de sezonu 40 puanla 18. sırada tamamlayan Fatih Karagümrük küme düştü. Kırmızı siyahlı takımın 23 yaşındaki sol beki Levent Mercan, gösterdiği performansla transferin gözde isimlerinden biri haline gelmişti.

Bu sezon 39 maçta 1 gol ve 5 asistlik performans sergileyen Levent Mercan için Almanya'dan flaş bir transfer iddiası geldi.  

Fenerbahçe, Levent Mercan'ın transferini bitirmek üzere

Alman basınından Sky'ın haberine göre; Fenerbahçe, küme düşen Fatih Karagümrük'ün geçtiğimiz sezon başında Schalke 04'ten kadrosuna kattığı gurbetçi oyuncusu Levent Mercan'ın transferini bitirmek üzere.

Sözleşmesi 4 yıllık olacak

Haber detayında, 23 yaşındaki futbolcunun 3 milyon Euro'nun biraz altında bir bonservis bedeli karşılığında Fenerbahçe'ye transfer olacağı ve 4 yıllık sözleşme imzalayacağı kaydedildi.

Schalke 04'ün yüzre 25 payı var

Karagümrük'ün 2022 yılında Schalke'den bonservisini aldığı futbolcunun satışında Alman kulübünün de yüzde 25'lik bir pay hakkı bulunuyor.

Piyasa değeri 3 milyon Euro

Almanya Milli Takımı ile altyaş kategorilerinde 3 maça çıkan Levent Mercan'ın Karagümrük ile 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. 23 yaşındaki sol bekin güncel piyasa değeri ise 3 milyon euro olarak gösteriliyor.

Senin için hazırladığımız haberler