İşte transferin iptal nedeni! Guela Doue'nin menajerinden Galatasaray'ı kızdıran sözleşme şartı...

Özgür Koç
25.07.2024 - 09:31 | Son Güncellenme: 25.07.2024 - 09:41

Galatasaray'ın uzun süre uğraş verdiği Rennes'in Fildişi Sahilli sağ beki Guela Doue'nin transferinden vazgeçme nedeni ortaya çıktı. Menajerden kızdıran sözleşme şartları...

İşte transferin iptal nedeni! Guela Doue'nin menajerinden Galatasaray'ı kızdıran sözleşme şartı...

AJANSSPOR - HABER

Yeni sezon öncesi sağ beke takviye yapmak isteyen Galatasaray, Ligue 1 ekibi Rennes'in 21 yaşındaki sağ beki Guela Doue'yi gündemine almıytı. Yapılan görüşmelerde Fransız kulübüyle anlaşma sağlanmış, futbolcu ile de büyük ilerleme kaydedilmişti.

Galatasaray transferden vazgeçti

Ancak Galatasaray bir türlü sonuca oluştırılamayan transferden vazgeçti. Sarı kırmızılı kulüp yöneticisi İbrahim Hatipoğlu, Rennes ile anlaşma sağladıklarını ancak oyuncu tarafının hergün değişen istekleri nedeniyle transferden vazgeçtiklerini açıklamıştı.

Menajeri sözleşmeye özel maddeler koymak istedi

Milliyet'te yer alan habere göre, Fildişi Sahilli futbolcunun transferinin gerçekleşmesinin nedeni oyuncunun menajerinin sözleşmeye koydurmak istediği maddeler oldu. İşte Galatasaray'ın transferden vazgeçmesine neden olan o maddeler:

Ödemeler 15 gün geçikirse fesih maddesi

Futbolcunun menajerinin, oyuncuya yapılacak ödemelerin gecikme süresinin 15 günü aşması durumunda sözleşmeye tek taraflı fesih koydurmak istediği belirtildi.

6 ayı geçen sakatlıkta kulübün fesih hakkı olmayacak

Bunun yanı sıra, 6 ayı geçen sakatlık durumunda kulübün fesih hakkının da yine sözleşmede yer almamasını şart koştuğu bildirildi.

Galatasaray uzun pazarlıkları sonunda Rennes ile 6 milyon euro+bonuslar ve futbolcuyla da 1.2 milyon eurodan 4 senelik anlaşma sağlamıştı. Menajerin ağır talepleri sonrası bitti gözüyle bakılan transfer gerçekleşmemişti.

Senin için hazırladığımız haberler