İşte Uğur Demirok'un transferde yeni adresi!

13.01.2021 - 11:46 | Son Güncellenme: 13.01.2021 - 11:48

Kayserispor transfer haberi... Süper Lig'de alt sıralardan kurtulmak isteyen Kayserispor savunma hattına önemli bir takviye yapmanın hazırlığında. Kayserispor, Uğur Demirok ile anlaşma sağladı mı, sözleşmesi kaç yıllık olacak? Transfer gelişmesi ve detaylar...

İşte Uğur Demirok'un transferde yeni adresi!

AJANSSPOR-HABER

Transfer döneminin açılmasıyla birlikte takımlar kadrolarına takviye yapmayı sürdürüyor. Kayserispor, son olarak Konyaspor forması giyen Uğur Demirok ile anlaşmaya vardı.

Uğur Demirok ile 1.5 yıllık anlaşma

Süper Lig'de alt sıralardan kurtulmak isteyen Kayserispor, Konyaspor'dan ayrılan Uğur Demirok ile anlaştı. Transfer tahtasının açılması halinde deneyimli oyuncuyla 1.5 yıllık sözleşme yapılacak.

Bu sezon kaç maçta oynadı?

Konyaspor'da bu sezon Uğur Demirok 19 maçta 716 dakika süre aldı ve 5 gol kaydetti. Geçen sezon 13 maçta oynayan Demirok, Konyaspor'daki ilk sezonunda ise 25 maçta 1 gol 1 asist üretti. 

Oynadığı takımlar

Futbol kariyerine Gaziantepspor'da başlayan Uğur Demirok, İstanbulspor, Beylerbeyi, Kartalspor, Akhisarspor, Trabzonspor ve Ankaraspor formalarını giydikten sonra 2018-19 sezonunda Konyaspor'a transfer olmuştu. 

Senin için hazırladığımız haberler