Beşiktaş Teknik Direktörü Valerien Ismael: “Böyle devam etsin'

08.04.2022 - 13:35 | Son Güncellenme: 08.04.2022 - 13:38

Süper Lig'in 32. haftasında sahasında Alanyaspor ile karşılaşacak olan Beşiktaş'ta teknik direktör Valerien Ismael oyuncularından Trabzonspor maçındaki performansın devamını istedi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Valerien Ismael: “Böyle devam etsin'

Kartal YİĞİT - AJANSSPOR

Ligde yarın saat 20.30'da Alanyaspor'u konuk edecek olan Beşiktaş, bu akşam saat 18.00'de yapacağı antrenmanla hazırlıklarının tamamlayarak kampa girecek.

Siyah beyazlı takımın başındaki ilk maçında Trabzonspor'a karşı deplasman mücadeleci bir oyun sonrasında 1-1'lik beraberlikle ayrılan Valerien Ismael, futbolcularından kalan maçlarda da Trabzonspor maçındaki performanslarını sürdürmelerini istedi.

Böyle devam edin

Futbolcularına yaklaşımı ile antrenmanlarda beğeni toplayan Fransız hoca oyuncularıyla yaptığı toplantıda, “Felsefemde; kaybetse bile tribünlerin alkışlayacağı bir ekip yaratmak var. Bunu sizde ilk maçta gördüm. Yapabilecek gücümüz var. Beşiktaş olarak kalan maçlarda her üç puana talibiz. Geçen haftaki futbol ve mücadelenin sürmesini istiyorum. Kazanıp taraftarımızı mutlu edelim.“ dedi.

İlgini Çekebilir
Demba Ba Beşiktaş'a geri dönüyor! Anlaşma sağlandı
Habere Git

Başkan Çebi de mutlu

Dün akşam futbolculara iftar yemeği veren başkan Ahmet Nur Çebi de Valerien Ismael gibi gelecek için umutlu. Oyuncularla sohbet eden başkan Çebi, “Trabzon'daki oyun gerçekten ilerisi için beni mutlu edip, heyecanlanırdı. Umarım bu hep böyle sürer” diyerek teşekkür etti.

Ürkmezgil'in acı günü

Eski Beşiktaş genel sekreteri Ahmet Ürkmezgil’in bir süredir tedavi gören eşi Füsun Ürkmezgil vefat etti. Merhumenin cenazesi Zeytinburnu Merkez Efendi Cami’nde kılınan namaz sonrası toprağa verildi. 

Ajansspor olarak Ürkmezgil ailesine sabırlar, Füsun Ürkmezgil'e de Allah’tan rahmet dileriz.

Senin için hazırladığımız haberler