Vida'yla kavuşma günü! İmza töreninin saati netleşti!

02.01.2018 - 09:34 | Son Güncellenme: 02.01.2018 - 09:34

Beşiktaş’ta beklenen gün sonunda geldi... Siyah-Beyazlılar, uzun süredir kadrosuna katmak için çaba gösterdiği Domagoj Vida’ya bugün kavuşacak. Saat 17:00'de İstanbul'da olması beklenen Vida sağlık kontrolünden geçirilecek. 28 yaşındaki stoper, yarın sabah saat 11:30'da Başkan Fikret Orman’ın da katılımıyla kendisini 4,5 yıllığına “Kartal” yapacak imzayı Vodafone Park’ta atacak. 

Resmi imzalar atılıyor

Son 2 sezondur Domagoj Vida’yı Ukrayna Premier Lig ekibi Dinamo Kiev’den koparmaya çalışan Siyah- Beyazlılar, bu amaçlarına geç de olsa ulaşmıştı. Hırvat futbolcunun 31 Aralık 2017 yılında sona erecek sözleşmesini göz önünde bulundurarak 28 yaşındaki stoperle 1 Ocak 2018 itibariyle 4,5 yıllık kontrat imzalayan Beşiktaş, yeni transferine bugün kavuşacak. Dubai tatilini bitirmesinin ardından soluğu ülkesi Hırvatistan’da alan tecrübeli futbolcu, bugün İstanbul’a gelip sağlık kontrolünden geçecek. Eşi Ivane Gugic’le birlikte İstanbul’daki yeni evlerine yerleşecek olan başarılı oyuncu, yarın sabah saatlerinde ise soluğu Vodafone Park’ta alacak.

Mini şov yapacak

Domagoj Vida, basın mensupları önünde yapılacak özel törenle kendisini resmen Beşiktaşlı yapacak kontratın altına imzasını atacak. Yıldız isim, kendisi için düzenlenecek özel törenin ardından soluğu Beşiktaş TV’de alacak. Vida, transfer süreci ve Beşiktaşlı formayla olan ilk duygularını kulüp televizyonuna anlatacak. Vida’nın sonrasında Vodafone Park’ın çimlerine ayak basıp mini bir şov yapması bekleniyor. (Fanatik)

Senin için hazırladığımız haberler