İşte West Ham'ın teklifi! Wilshere karar aşamasında...

05.07.2018 - 22:01 | Son Güncellenme: 06.07.2018 - 01:01

Fenerbahçe'nin transfer listesinin en tepesinde bulunan Wilshere'e bir talip de İngiltere'den. West Ham United, İngiliz futbolcuyu kadrosuna katmak istiyor. Peki, West Ham Wilsere'e ne kadar teklif etti. İşte detaylar..

İşte West Ham'ın teklifi! Wilshere karar aşamasında...

Wilshere transferinde sıcak gelişmeler yaşanıyor.

West Ham United, Jack Wilshere’a 1+2 yıllık sözleşme önerdi. Sözleşmedeki opsiyon maddesi, oyuncunun bir sezonda 40 maça çıkmasına bağlı. Fenerbahçe’nin teklifi ise 3 yıllık ve bonuslarla birlikte detaylı bir teklif. Oyuncunun son kararını vermesi bekleniyor. (BeIN Sports)

Kararını vermedi!

Öte yandan Spor Arena'nın haberine göre, Jack Wilshere henüz kesin kararını vermese de Fenerbahçe favori gözüküyor.

Fenerbahçe'nin merakla beklediği Jack Wilshere transferinde yeni gelişmeler var. Daily Mirror'un haberine göre West Ham United Teknik Direktörü manuel Pellegrini, İngiliz orta saha ile yüz yüze bir görüşme gerçekleştirdi.

Şilili teknik adam, Wilshere'ın kariyerini Londra'da sürdürme konusunda teklifte bulunduğu öne sürüldü. Kesin kararını henüz vermeyen Wilshere'ın yurtdışına çıkma konusunda çekinceli olduğu kaydedildi.

Fenerbahçe'nin en iyi teklifi verdiği ifade edildi. Wilshere'ın ailesini düşündüğünü ve İngiltere dışına çıkma konusunda endişeli olduğu kaydedildi. Öte yandan Wilshere'a yapılan teklifler arasında sarı-lacivertli ekibin favori olduğu dile getirildi.

9 yaşından beri kariyerini sürdürdüğü Arsenal'dan ayrılan 26 yaşındaki orta saha, Arsenal'ın yeni teknik direktörü Gareth Southgate'in planları arasında yer bulamadı.

Senin için hazırladığımız haberler