Trabzonspor'dan Borna Barisic hamlesi! Menajeri Türkiye'ye geliyor...

Özgür Koç
13.03.2024 - 10:33 | Son Güncellenme: 13.03.2024 - 11:04

Yeni sezon transfer çalışmalarının startını veren Trabzonspor'un Rangers'ın Hırvat sol beki Borna Barisic'i kadrosuna katmak için harekete geçtiği ileri sürüldü. İşte detaylar...

Trabzonspor'dan Borna Barisic hamlesi! Menajeri Türkiye'ye geliyor...

AJANSSPOR - HABER

Bu sezon şampiyonluk yarışından koptuktan sonra hedefini ligi 3. olarak bitirerek Avrupa kupalarına katılmak olarak güncelleyen Trabzonspor, gelecek sezon şampiyoluğa oynayacaak kadroyu kurmak için transfer çalışmalarının startını verdi.

Eren'in yerine Borna Barisic

Yunus Emre Sel'in haberine göre; Karadeniz ekibi, sol bek mevkiinde iyi performans sergileyen Eren Elmalı'nın sezon sonunda astronomik teklif getirme ihtimaline karşı önceki dönemlerde gündemine gelen ancak transferi gerçekleşmeyen İskoç ekibi Rangers'ın 31 yaşındaki Hırvat sol beki Borna Barisic'i gündemine aldı.

İlgini Çekebilir
Sadio Mane bombası! Süper Lig devine geliyor...
Habere Git

Görüşmeler başladı

Karadeniz ekibi, teknik direktör Abdullah Avcı'nın onayıyla kulübüyle olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan tecrübeli sol bek ile görüşmelere başladı.

Menajeri Türkiye davet edildi

Trabzonspor yönetimi, tecrübeli oyuncunun menajerini, görüşmeleri ileri seviyeye taşımak için İstanbul'a davet etti. Önümüzdeki günlerde temasların hız kazanacağı ve resmi teklifin iletileceği öğrenildi.

İlgini Çekebilir
Ahmet Nur Çebi açıkladı! Cenk ve Salih'in sözleşmeleri...
Habere Git

29 maçta forma giydi

Bu sezon 29 resmi karşılaşmada boy gösteren ve 1 gol atıp 6 asist kaydeden tecrübeli futbolcu, 2112 dakika süre şansı buldu. Barisic ayrıca Hırvatistan Milli Takımı'nın da formasını giyiyor. Tecrübeli oyuncunun güncel piyasa değeri ise 5.5 milyon Euro.

Rıdvan Yılmaz'ın takım arkadaşı

Öte yandan Borna Barisic, Rangers'ın 2022 yılında beşiktaş'tan kadrosuna kattığı milli futbolcu Rıdvan Yılmaz'ın takım arkadaşı. Hırvat futbolcu, Rıdvan Yılmaz ile sol bekte forma giyebilmek için forma rekabeti yaşıyor. 

Senin için hazırladığımız haberler