Trabzonspor, Rangers'tan Borna Barisic için transfer teklifi yaptı

12.06.2022 - 08:34 | Son Güncellenme: 12.06.2022 - 08:40

Transferde sol bek arayışlarını sürdüren Trabzonspor, İskoçya ekiplerinden Rangers’ın formasını giyen Hırvat yıldız için resmi teklif yapıldı. Detaylar haberimizde...

Trabzonspor, Rangers'tan Borna Barisic için transfer teklifi yaptı

Şampiyon olduğu sezonda en büyük sıkıntıyı yaşadığı sol beke kalitesi tartışılmaz bir ismi transfer etmek için harekete geçen Trabzonspor, aradığı ismi İskoçya'da buldu. 

Borna Barisic için resmi teklif

Sabah'ta yer alan habere göre; bordo-mavililer, Hırvat sol bek Borna Barisic için kulübü Rangers'a resmi teklifte bulundu. İskoç ekibiyle 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunan 29 yaşındaki futbolcu için Trabzonspor'un teklif ettiği bonservis rakamı netlik kazanmazken, İskoç basını önerinin kabul edilebilir seviyede olduğuna vurgu yaptı. 

Pazarlıkları sürüyor

Trabzonspor kurmayları da Barisic'e olan ilgiyi doğrularken, oyuncunun transferi için pazarlıklar devam ediyor. Hırvatistan Milli Takımı'nda da ter döken 1.86 boyundaki futbolcu, bu sezon Ranges formasıyla 43 maç oynarken 3 asistlik katkı yaptı.

'Kabul edilebilir bir teklif yaptılar'

Milli takımında bulunan Barisic, Hırvat basınına geleceğiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Tecrübeli futbolcu, kendisine teklifler olduğunu doğrularken, "Bana ve kulübüme gelen, kabul edilebilir bir teklif var" ifadesini kullandı.

İlgini Çekebilir
Trabzonspor'dan sürpriz transfer! Jürgen Klopp öncü olmuştu
Habere Git

43 maçta 3 asist

Kariyerine Hırvatistan'da NK Osijek altyapısında başlayan Barisic, yine ülkesinde Bijelo Brdo, Dinamo Zagreb ve NK Lokomotiva Zagreb formaları giydi. 2018-2019 sezonu başında ilk kez yurt dışına çıktı. 2 milyon 450 bin Euro bonservis bedeliyle Rangers'a imza attı. Oyuncunun, İskoç kulübüyle kontratı 2020'de sona erdi ama 4 yıllık daha sözleşme imzaladı. Hırvatistan Milli Takımı'nda da ter döken 1.86 boyundaki futbolcu, bu sezon Ranges formasıyla 43 maç oynarken 3 asistlik katkı yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler