Yusuf Yazıcı için Serie A iddiası

02.08.2022 - 10:52 | Son Güncellenme: 02.08.2022 - 11:07

Yeni sezonda Lille'de kalıp kalmayacağı merak konusu olan milli futbolcu Yusuf Yazıcı hakkında flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı. Detaylar haberimizde...

Yusuf Yazıcı için Serie A iddiası

Geçüiğimiz sezonun ikinci yarısını kiralık olarak geçirdiği CSKA Moskova'da müthiş bir performans sergilemesine rağmen Rus ekibi satın alma opsiyonunu kullanmayınca Lille'e geri dönen Yusuf Yazıcı'nın geleceği belirsizliğini koruyor.

Lille'deki geleceğiyle ilgili Fransız ekibinin yeni teknik direktörü Paulo Fonseca'nın kararının büyük önem taşıdığı Yusuf Yazıcı için İtalya'dan flaş bir transfer iddiası geldi.

Lille, Salernitana ile anlaşma üzere

Hber61'in Corrieredellosport'tan aktardığı habere göre; Lille, 25 yaşındaki Yusuf Yazıcı için Serie A ekibi Salernitana ile anlaşmak üzere. Fonseca'nın takımda düşünmediği Yusuf için iki kulüp arasındaki transfer görüşmeleri devam ediyor.

İlgini Çekebilir
G.Saray'dan flaş transfer hamlesi! Taylan ve Berkan takasta...
Habere Git

Trabzonspor da pay alabilir

Haberde, Yusuf Yazıcı transferinin bonservisle mi yoksa kiralık mı olacağı belirtilmezken, eğer bonservisli şekilde transfer gerçekleşirse Trabzonspor da bu satıştan pay alacak. Yusuf'u 17.5 milyon euro ücretle Fransız ekibine satan Karadeniz ekibi, sözleşmeye eklediği maddeye göre sonraki satıştan %20 pay alacak. 

17,5 milyon Euro'ya transfer oldu şampiyonluk yaşadı

2019-20 sezonunun başında Trabzonspor'dan 17,5 milyon Euro karşılığında Lille'e transfer olan milli futbolcu Fransız ekibiyle 89 karşılaşmada 16 gol 10 asistlik performans sergilerken 2020-21 sezonunda kazanılan şampiyonlukta önemli rol oynadı. Geçtiğimiz sezonun ikinci yarısını Rus ekibi CSKA Moskova'da geçiren Yusuf Yazıcı, lig de forma giydiği 10 maçta 8 gol kaydetti. Milli futbolcunun güncel piyasa değeri 17 milyon Euro...

Senin için hazırladığımız haberler