İşte Zehra Güneş'in Milletler Ligi'nde forma giymeme nedeni...

Burak Alaca
26.05.2024 - 13:51 | Son Güncellenme: 26.05.2024 - 17:08

Kadın Voleybol Milli Takımımızın ve Vakıfbank'ın başarılı orta oyuncusu Zehra Güneş uzun süredir merak edilen sakatlığının detaylarını açıkladı.

İşte Zehra Güneş'in Milletler Ligi'nde forma giymeme nedeni...

AJANSSPOR-HABER

Kadın Voleyol Milli Takımımız ve Vakıfbank'ın başarılı orta oyuncusu Zehra Güneş son dönemde milli takımdaki sürelerinin de önüne geçen sakatlığının üzerine detaylı açıklamalarda bulundu.

İşte Zehra Güneş'in Milletler Ligi'nde forma giymeme nedeni...

Milletler Ligi'nin ilk ayağında takımımızın oynadığı 4 maçta da süre alamayan Zehra Güneş bu duruma sakatlığının neden olduğunu "Bazı sakatlıklar ameliyatsız da kurtarılabilir. Ama sporcunun ve çevresindeki insanların çok büyük fedakarlıklar yapması gerekiyor. Ben ilk omuz sakatlığı yaşadığım zaman günün sonunda elbet bir gün ameliyat olmam gerektiği söyleniyordu." ifadeleri ile belirtti.

Zehra Güneş: "Turnuvadan turnuvaya koşuyoruz"

Milli takım ve kulübünün sağlık ekibine teşekkürlerini ileten Güneş "Çok yoğun programımız var, turnuvadan turnuvaya koşuyoruz. Yeni başarılar elde etmek için çalışıyoruz. Bu süreçte bana çok destek olan milli ve kulüp medikal staffının, kondisyonerlerimizin, kendi doktorlarımın, gittiğim doktorların hepsinin çok fazla yardımı oldu bana. Hepsine çok teşekkür ediyorum. Bir sporcu için en değerli olan kişiler onlar bence. Uzun süre sonra sahaya ağrısız çıktığın zaman geçirdiğin zor günleri hatırlayınca o zamanlarda yanında oldukları için ilk andığın insanlar onlar oluyorlar. Tekrar teşekkür ediyorum onlara." dedi.

İlgini Çekebilir
Milli voleybolcu Zehra Güneş'ten flaş transfer kararı! 2 yıllık imzayı attı
Habere Git

Filenin Sultanları'ndan Milletler Ligi'ne sert giriş

FIVB Milletler Ligi'nin Antalya'da düzenlenen ilk 4 maçlık ayağında Filenin Sultanları; Hollanda ve Fransa'yı mağlup ederken, Japonya ve İtalya'ya mağlup oldu.

Filenin Sultanları Amerika yolcusu

FIVB Milletler Ligi'nin Amerika'nın Texas eyaletinde oynanacak ikinci ayağında Filenin Sultanları; 29 Mayıs'ta Almanya, 31 Mayıs'ta Sırbistan, 1 Haziran'da Güney Kore ve 2 Haziran'da ABD ile karşı karşıya gelecek.

Senin için hazırladığımız haberler