İşte Zidane'ın Galatasaray planı!

04.11.2019 - 14:48 | Son Güncellenme: 04.11.2019 - 11:52

İşte Zidane'ın Galatasaray planı!

İspanya Ligi ekiplerinden Real Madrid, Galatasaray ile sahasında oynayacağı maça konsantre oldu. Fransız teknik adam Zinedine Zidane’ın, İstanbul’da Galatasaray’a karşı kazandığı kadroyu bozup bozmayacağı belli oldu. Zidane, Galatasaray maçına nasıl bir 11 sürecek? Real Madrid’deki son detaylar haberde…

Real Madrid ligde Betis ile berabere kaldı

Şampiyonlar Ligi’nde ülkemizi temsil eden Galatasaray’ın, çarşamba günü deplasmanda karşılaşacağı Real Madrid, İspanya Ligi’nde önceki gün sahasında Real Betis’le golsüz berabere kaldı.

Real Madrid, üst üste 3 maç kazanma fırsatını kaçırdı

İlk maçta İstanbul’da Sarı-Kırmızılılar’ı 1-0 yendikten sonra ligde Leganes’i 5-0’la geçen teknik direktör Zinedine Zidane’ın öğrencileri, Betis karşısında puan kaybı yaşayarak, bu sezon ilk kez resmi maçlarda üst üste 3 kez galip gelme şansını da kaçırdı.

Zidane, Galatasaray'a karşı İstanbul'da kazanan kadroyu bozmak istemiyor

Zorlu maçlar oynadıklarını belirten Zidane’ın planının, temsilcimiz Galatasaray önünde Bernabeu’da, İstanbul’da kazanan takımı bozmamak olduğu öğrenildi.

Bale ve James idmana katılmadı

Ancak; Fransız hocanın, Türk Telekom’da sakatlığı sebebiyle oynatmadığı Luka Modric’e, tek bir değişiklik yaparak ilk 11’de şans verebileceği konuşuluyor. Modric’in, Federico Valverde’nin yerine orta alanda Casemiro ve Kroos’la birlikte oynama ihtimali bulunuyor.

James Rodriguez kadroda olacak

Bu arada Real’in dün yaptığı antrenmana sakatlığı devam eden Gareth Bale’in yanı sıra ikinci kez baba olan James Rodriguez katılmadı. James’in, Galatasaray karşılaşmasında kadroda olacağı bildirildi. (Fanatik)

Senin için hazırladığımız haberler