"İsterse yırtılsın hocam"

15.10.2015 - 09:21 | Son Güncellenme: 15.10.2015 - 09:21

İzlanda maçı öncesinde Burak Yılmaz, “Hocam ben oynamak istiyorum. İster yırtılsın, ister ayağım kırılsın oynamak istiyorum” diyerek Terim’in kapısını çaldı. Fatih hoca, “Daha oynayacak çok zamanın olacak” diyerek onun gönlünü alıp, kibarca reddetti.

İzlanda maçının oynanmasına saatler kala Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, artık kadrosunu şekillendirmek, kimin, nasıl oynayacağını belirlemek üzeredir. Üstelik, 12 saat öncesinden de maç kadrosunun UEFA’ya bildirilmesi zorunluluğu bulunmaktadır.

İşte bu sırada Burak Yılmaz, Terim’in karşısına çıktı, “Hocam ben oynamak istiyorum. İsterse yırtılsın, isterse ayağım kırılsın, oynamak istiyorum” diye konuşur. Fatih Terim, “Evladım hazır değilsin” diyerek onu teselli etmeye çalışır. Bu sırada golcü ısrarına devam eder, “Hocamoynamak istiyorum. Arkadaşlarımla birlikte olmak istiyorum” der.

Öğrencisinin bu ısrarı karşısında duygulanan, ancak Burak Yılmaz’ın sağlığını düşünen Terim ise, “Daha oynayacak çok zamanın olacak. Sizin sağlığınız bizim için her şeyden daha önemli... Senin burada olman bile arkadaşlarına büyük bir moral... Şu isteğin bile onlar için bir motivasyon nedenidir” ifadesini kullandı.

Otelde Terim ile Burak arasında bire bir geçen bu konuşma sonrasında tecrübeli teknik adam, öğrencisinin kafasını okşayarak sevgisini gösterdi ve golcünün gönlünü aldı.

Milliyet

Senin için hazırladığımız haberler