TFF Yönetim Kurulu Üyesi Ali Düşmez İstifa İddialarını Reddetti

Feride Kara
06.10.2022 - 18:36 | Son Güncellenme: 06.10.2022 - 22:52

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ile ters düştüğü için her an istifa edebileceği konuşulan yönetim kurulu üyesi Ali Düşmez, iddiaları reddetti. Düşmez, "İstifa kaçmaktır." dedi.

TFF Yönetim Kurulu Üyesi Ali Düşmez İstifa İddialarını Reddetti

AJANSSPOR-ÖZEL HABER

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) içerisinde başlatılan personel operasyonunun yankıları sürüyor. Bölge müdürlerinin de alarında yer aldığı 25 kişiyle yolların ayrılmasından sonra bir çok iddia da ortaya atıldı. Son olarak TFF'nin amatör işlerden sorumlu yönetim kurulu üyesi Ali Düşmez'in de istifa edeceği kulislerde konuşulur oldu. Milli Takımlar Sorumlusu Hamit Altıntop ve teknik direktör Stefan Kuntz ile ilgili Beyaz TV'ye konuştuğu iddiasıyla TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ile karşı karşıya geldiği iddiasından sonra Düşmez'in amatör birimlere yapılmak istenen operasyondan da rahatsız olduğu kulislerde konuşuldu. Ajansspor da Düşmez'in istifasının cebinde olduğunu duyurdu. 

"Altıntop ve Kuntz hakkında konuşmadım"

13 yıldır TFF yönetimlerinde yer alan Ali Düşmez ise Ajansspor'a yaptığı açıklamada istifa etmesinin söz konusu olmadığını söyledi. Düşmez, "Ben istifayı kaçmak olarak yorumlarım. Görevimin başındayım, amatörler için çalışmaya devam ediyorum. İstifamın cebimde olduğu yönünde ortalıkta dolaşan iddialar kesinlikle doğru değil" dedi. Düşmez, daha önce Altıntop ve Kuntz konusunda medyaya yansıyan ve kendisine maledilen görüşlerden oluşan haberlerin de doğruyu yansıtmadığını söyledi. Düşmez, ne Altıntop ne de Kuntz hakkında hiçbir gazeteciye yorum yapmadığını aksine "Bu işler terli terli konuşulmaz. Her türlü konu TFF yönetim kurulunda serinkanlılıkla ele alınır" dediğini belirtti. 

İlgini Çekebilir
ÖZEL - TFF’de kazan kaynıyor… Büyükekşi ile ters düştü, istifası cepte
Habere Git

Amatörlerin konfederasyon başkanı

Aynı zamanda Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu (TASKK) Başkanı olan Ali Düşmez, TFF'den maaş aldığı iddialarını da yine kesin bir dille yalanladı. Geçmiş dönemde TFF'den ücret alan yönetim kurulu üyeleri olduğeunu hatırlatan Düşmez, "Alanlara bir şey dememem. Ancak ben şu anda TFF'den maaş almıyorum. Bu bana geçmişte teklif de edildi ancak ben kabul etmedim" diye konuştu. Düşmez, eski bir futbolcu olduğunu genç yaşlardan itibaren amatör dünyanın içinde olduğunu da belirterek, "Türkiye'nin her ilinde hangi amatörün derdi varsa ben onunla ilgileniyorum. Herkese bir telefon kadar yakınım.Son seçimde de büyük bir oy farkıyla TASKK Başkanlığı'na yeniden seçildim" diyerek sözlerini tamamladı.

Senin için hazırladığımız haberler