"İstifamın arkasındayım"

27.12.2015 - 17:29 | Son Güncellenme: 27.12.2015 - 17:29

PTT 1. Lig'in 17. haftasında Adanaspor ile 1-1 berabere kalan Vartaş Elazığspor'un teknik direktörü İbrahim Üzülmez, "İstifamın arkasındayım" dedi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Üzülmez, müsabakada 10 kişi kaldıklarını hatırlattı. Maçtan önce 3-4 antrenman yapmadıklarını anımsatan Üzülmez, "Sonuna kadar takımına, formasına, armasına ve kentine sahip çıkan futbolcu topluluğuna sahibim. Onlara yürekten teşekkür ediyorum. Onların ne kadar karakterli oyuncular olduğunu bundan önceki haftalarda söylemiştim. Bir kez daha verdikleri mücadele, ortaya koydukları karakterden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum" diye konuştu. 

İbrahim Üzülmez, fizik olarak sıkıntı yaşadıkları dönemlerde mental anlamda sahada skoru koruma adına en iyi şekilde mücadele eden bir oyuncu topluluğuna sahip olduğunu belirtti. 

Sahada yüreği ile oynayan bir oyuncu topluluğuna sahip olduğunu vurgulayan Üzülmez, istifasının arkasında olduğunu anlattı. Üzülmez, "Hiçbir zaman koltuk sevdalısı değilim, istifamın arkasındayım. Elazığspor büyük bir camia, biz gelip geçiciyiz. Eminim ki birçok kişi buraya gelmek istiyor. Gelen kişi çok karakterli bir oyuncu topluluğuna geliyor. Sadece bu takım sahiplenilsin. Bundan sonraki süreçte birkaç takviye yapıldığı zaman daha iyi yerlere gelecektir" açıklamasında bulundu. 

 

Senin için hazırladığımız haberler