İstifaya davet edilen Abdullah Avcı'dan açıklama: "Ben vazgeçmem!"

11.08.2024 - 21:59 | Son Güncellenme: 11.08.2024 - 22:14

Trendyol Süper Lig'in 1. haftasında Net Global Sivasspor ile Trabzonspor 0-0 berabere kaldı. Maç sonrası teknik direktör Abdullah Avcı açıklamalar yaptı.

İstifaya davet edilen Abdullah Avcı'dan açıklama: "Ben vazgeçmem!"

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig'in 1. haftasında Net Global Sivasspor ile Trabzonspor 0-0 berabere kaldı. Bordo-Mavili takımda Rapid Wien ile oynanan maçta istifaya davet edilen teknik direktör Abdullah Avcı, Yiğidolar deplasmanında da istifaya davet edildi. Avcı, karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu.

"Savic'in adalesinde çekme oldu"

Savic'in sakatlık nedeniyle oyundan alındığını söyleyerek sözlerine başlayan Abdullah Avcı, "Savic'in adalesinde çekme oldu. Mecburi değişiklik oldu. Aslında ilk 35 dakika doğru oynadık. Final pası veya girdiklerimiz ve sonuçlandıramadıklarımız da vardı.

"35. dakikadan sonra bireysel hatalar yaptık"

35. dakikadan sonra bireysel hatalar yaptık. Borna kaybetti, Okay kaybetti, kaptan başlarken Okay'ın sırtına çarptı top rakibin önüne düştü ve o anlamda rakibi devreye soktuk. O arada Uğurcan kurtardı, duran top kullandılar.

"Oyunun ikinci yarısı tamamen gel-gitli oyuna döndü"

İkinci yarı daha domine etmemiz gereken yerde, oyunun ikinci yarısı tamamen gel-gitli oyuna döndü. Yapamadığımız final pasları, buluşturamadıklarımız. Özellikle ceza sahası içerisinde sayısal daha fazla, biraz daha fazla yardımcı koşular yapmamız gerekiyor.

"Ben vazgeçmem"

Rakibe verdiğimiz pozisyonlar da var. Kazanmak istiyorduk ama kazanamadık. Parçaları tamamlamaya çalışıyoruz, eksiklerimiz var. Trabzonspor hiçbir zaman vazgeçmez, daha ilk maçımızı oynadık, ben de vazgeçmem.

"Perşembe günkü maça hazırlanacağız"

Onun için çalışmaya, daha iyi olmaya devam edeceğiz. Rakibi de tebrik ediyorum mücadelesinden dolayı. Kafamızı kaldırıp perşembe günkü maça hazırlanacağız" dedi.

Abdullah Avcı'dan eleştirilere yanıt

Basın toplantısında taraftarların istifa tezahüratlarına değinen Avcı, "Elbette eleştiriler olacaktır, bunlara saygım büyük bu eleştirileri faydalı şekilde kullanacağım. Taraftarımıza büyük saygımız var ve takım oturunca gerçek Trabzonspor'u görecekler" şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler