İsveç maçı öncesi milli takım oyuncuları açıklamalarda bulundu!

13.11.2018 - 21:31 | Son Güncellenme: 13.11.2018 - 18:31

A Milli Takım'ın UEFA Uluslar Ligi'nde İsveç ile oynayacağı karşılaşma öncesi Mehmet Zeki, Aytaç Kara, Mehmet Topal, Sinan Bolat, Ertuğrul ve Hasan Ali açıklamalarda bulundu. Oyuncuların açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

A Milli Takım'ın UEFA Uluslar Ligi'nde İsveç ile oynayacağı karşılaşma öncesi Mehmet Zeki, Aytaç Kara, Mehmet Topal, Sinan Bolat, Ertuğrul ve Hasan Ali açıklamalarda bulundu.

Oyuncuların açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

Mehmet Zeki: Mutluyum. Fransa'da Türkiye'yi iyi temsil ettiğimi düşünüyorum. Bu sezon Lille'de oynamak istiyorum. Önümüzdeki yıl bakacağız. (Gülerek) Kazanmak istiyoruz. Gruplarda kalmak istiyorsak kazanmamız lazım.

Aytaç Kara: Üstüne koyarak devam etmek istiyorum. Bu bayrağı ve milli formayı terketmek herkesin hayali. Malatya'ya gitme sebebim; devamlılık sağlamamdı. Bursaspor'u tercih ettiğim için her zaman mutlu ve gururlu olmak. Hiçbir zaman pişmanlık duymadım. Milli formayı devamlı terletmek istiyorum.

Mehmet Topal: Çok zorlu bir maça çıkacağız. İyi bir kamp süreci geçirdiğimizi düşünüyorum. Taraftarlarımızın desteğini bu maçta hissetmek istiyoruz. Bu maçlarda biraz daha üzerine koymamız lazım. Bu maça daha konstre olarak çıkmamız lazım.

Sinan Bolat: Zor ve bizim açımızdan çok önemli bir maç. Eğer burada İsveç'teki gibi istek ve arzulu oynarsak kazanacağımızı düşünüyorum.

Ertuğul: Çalışmalarımı sürdürüyorum. Hayallerimi gerçekleştiriyorum. Milli takım kaptanlığı için erken. (Gülerek) Bursaspor ismi olarak her sezon Avrupa sıralamasında olmaktır. Bu sezonda hedefimiz yukarılarda olmak. Gerçekten çok şansızlıklar yaşadık. VAR'da iptal olan gollerimiz vardı. Sakat arkadaşlarımız aramıza dönecektir. Aradan sonra umarım Akhisar deplasmanında kazanırız.

Senin için hazırladığımız haberler