İtalya Cristiano Ronaldo'yu konuşuyor! Formasını neden attı?

İsa Kethüda
12.04.2021 - 17:24 | Son Güncellenme: 12.04.2021 - 17:28

İtalya'da gündem Cristiano Ronaldo. Juventus forması giyen Portekizli yıldızın, Genoa maçı sonunda kale arkasına fırlattığı forma çok konuşuldu. İşte detaylar.

İtalya Cristiano Ronaldo'yu konuşuyor! Formasını neden attı?

Juventus'un sahasında Genoa'yı 3-1 yendiği maç sonrası Cristiano Ronaldo'nun fırlattığı forma gününü en çok konuşulan konusu oldu.

Fanatik'in derlediği habere göre; İtalya'nın önde gelen gazetelerinden La Gazetta dello Sport, karşılaşmada gol atamadığı için hayal kırıklığı yaşadığını ve bu yüzden böyle bir davranışta bulunduğunu savundu. 

Ayrıca, Portekizli yıldızın kulüpteki geleceğinin belirsiz olması nedeniyle de bu şekilde davranmış olabileceğinden bahsedildi. Aynı zamanda, Chiellini ve Alvaro Morata ile problemler yaşadığı ve davranışının bunun bir yansıması olabileceği vurgulandı.

İtalya'daki bir diğer basın kuruluşu Tuttosport ise Ronaldo'nun formasını yere fırlatmadığını, çıkartıp top toplayıcı çocuğa attığını belirtti. İtalyan medyasından SkySport'un haberine göre ise Ronaldo maç sonu soyunma odasına giderken formasını yere attığını belirtirken Reuters da tıpkı Tuttosport'ta olduğu gibi top toplayıcı çocuğa formasını verdiği yönünde görüş bildirdi.

İtalyanlar tarafından ayrıca, Şampiyonlar Ligi'nden erken elenen ve ligde şampiyonluğa havlu atan Ronaldo'nun takımın performansından memnun olmadığı görüşü de ağır bastı.

Senin için hazırladığımız haberler