İtalya, İsrail'i keskin nişancılar arasında geçti!

14.10.2024 - 23:21 | Son Güncellenme: 14.10.2024 - 23:31

UEFA Uluslar Ligi B grubunda İtalya kendi sahasında İsrail'i konuk etti. Karşılaşmadan 4-1 üstünlükle İtalya ayrıldı. İşte maçın özeti, golleri ve detaylar...

İtalya, İsrail'i keskin nişancılar arasında geçti!

AJANSSPOR HABER

UEFA Uluslar Ligi maçları devam ediyor. B grubunda yer alan İtalya ile İsrail karşı karşıya geldi. İtalya kendi sahasında konuk ettiği İsrail'i rahat geçti ve 3 puanın sahibi oldu.

İlk yarı skoru bozdu

İtalya, kendi sahasında konuk ettiği İsrail'e karşı karşılaşmanın 41. dakikasında penaltı kazandı. Penaltıda topun başına geçen Mateo Retegui, attığı golle skoru bozdu ve durumu 1-0'a getirdi.

İlk yarı İtalya'nın

Karşılaşmanın 41. dakikasında 1-0 öne geçen İtalya, bu golle devreye 1-0 üstünlükle gitti.

Giovanni Di Lorenzo sahneye çıktı

Karşılaşmanın 54. dakikasında İtalya üst üstte ataklara devam ederken Di Lorenzo ile skoru 2-0'a getirdi.

Abu Fani umutlandırdı

İtalya karşısında üst üstte ataklara çıkan İsrail'de karşılaşmanın 66. dakikasında Mohammed Abu Fani attığı golle farkı 1'e indirdi. Bu golle karşılaşma 2-1'e geldi.

Davide Frattesi 3 yaptı

Karşılaşmanın 72. dakikasında sahneye çıkan Davide Frattesi, İtalya'yı rahatlattı. Attığı golle skoru 3-1'e getirdi ve maçı koparan isim oldu.

Giovanni Di Lorenzo yine sahnede

İtalya'da karşılaşmanın yıldızı olan Giovanni Di Lorenzo, yine gol atmayı başardı. Üçüncü golden 5 dakika sonra attığı golle skoru 4-1'e getirdi.

Çatılara keskin nişancı yerleştirildi

İtalyan polisi de, Bluenergy Stadyumu'nda oynanacak karşılaşma öncesi geniş güvenlik önlemleri aldı. Ayrıca stadyumun çatılarına da keskin nişancılar yerleştirildi.

İtalyan taraftarlar, maçın hemen başlangıcında İsrail milli marşını da yuhalayarak protestolarına devam etti.

Senin için hazırladığımız haberler