İtalya'da Abdülkadir Ömür çılgınlığı: "Bize alalım"

18.01.2021 - 10:01 | Son Güncellenme: 18.01.2021 - 10:06

Trabzonspor transfer haberi... Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor'da forma giyen Abdülkadir Ömür ile ilgili İtalya'da taraftarlar transfer paylaşımları yaptı. Hangi takımın taraftarları Abdülkadir Ömür'ün transferini istiyor? İşte detaylar...

İtalya'da Abdülkadir Ömür çılgınlığı: "Bize alalım"

AJANSSPOR-HABER

Abdullah Avcı'nın teknik direktörlük görevine gelmesiyle birlikte Süper Lig'de yükselişe geçen Trabzonspor'da Abdülkadir Ömür ile ilgili bir transfer iddiaları ortaya atıldı. Abdülkadir Ömür Trabzonspor'dan ayrılacak mı, hangi Avrupa takımından transfer teklifi var? Detaylar ve gelişmeler haberde...

İtalyan taraftarlar Abdülkadir Ömür'ü çok beğeniyor

Trabzonspor'un Süper Lig'de Antalyaspor ile oynadığı maçtaki performansı ve saha içindeki futboluyla dikkati çeken Abdülkadir Ömür'ü İtalyan taraftarlardan beğeni geldi.

'Papu Gomez'in yerine düşünülmeli'

Sezon başında Abdülkadir Ömür'ü transfer etmek isteyen İtalyan ekibi Atalanta'nın taraftarları, Abdülkadir Ömür'ün kadro dışı bırakılan Papu Gomez'in yerine mutlaka düşünülmesi yönünde paylaşımlar yaptı.

Abdülkadir Ömür'ün bu sezonki performansı

Trabzonspor'da bu sezon Abdülkadir Ömür 17 maçta 1 gol 3 asistlik performans ortaya koydu. Bordo-mavili futbolcu geçen sezon ise 21 maçta 4 gol 3 asistlik katkı vermişti. 

Sözleşmesi ne zaman bitecek?

Abdülkadir Ömür'ün Trabzonspor ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2022 tarihinde sona erecek. Futbolcunun en yüksek transfer piyasa değeri Transfermarkt verilerine göre; 15 milyon Euro olarak gösterildi. Şu anda güncel değeri 11 milyon Euro olarak belirtilen Abdülkadir Ömür için yönetim cazip bir teklif olması halinde satışa izin verecek. 

Senin için hazırladığımız haberler