İtalya'da dev takas!

07.05.2020 - 16:15 | Son Güncellenme: 07.05.2020 - 16:18

İtalya'da dev takas!

İtalya Seri A ekiplerinden Juventus, Nicolo Zaniolo'nun peşine düştü. Tuttosport'un haberine göre İtalyan ekibi, hücum hattına yeni isimler eklemek ve takımı güçlendirmek için harekete geçti. Haberde salgın günlerinden sonra ekonomik durumu kestiremeyen Juventus'un 20 yaşındaki oyuncu için yüklü bir bonservis bedeli ödemek istemediği öğrenildi. Torino ekibinin takas yöntemine başvurması ve takımda beklenileni veremeyen oyuncuları elden çıkarması bekleniyor.

AJANSSPOR-DIŞ HABER

Zaniolo-Bernardeschi takası!

2017 yılında 40 milyon euro karşılığında Fiorentina'dan büyük umutlarla transfer edilen Federico Bernardeschi, takımda bir türlü istenilen performansı gösteremedi. Teknik direktör Sarri'nin yeni sezonda takımda görmek istemediği oyuncuların arasında yer alan İtalyan oyuncu, Zaniolo'nun transfer edilmesinde bir koz olarak görülüyor.

Sakatlığı atlattı!

Bu sezon Seria A'nın 19. haftasında oynanan Roma-Juventus maçında sakatlanan ve sezonu kapatan Nicolo Zaniolo'nun durumunun iyi olduğu ve yeni sezonda forma giyebileceği öğrenildi. Korona günlerinde rehabilitasyonuna önem veren genç oyuncu, iki kulübün anlaşması durumunda gelecek sezon Torino yolcusu olabilir. Şu an için takasın bir resmiyete dökülmemiş olduğu bilinse de resmi görüşmelerin salgın sonrası başlayacağı düşünülüyor.

Senin için hazırladığımız haberler