İtalya'da gündem VAR uygulaması! Hayal kırıklığına uğradım...

25.02.2019 - 18:32 | Son Güncellenme: 25.02.2019 - 21:32

İtalya'da gündem VAR uygulaması! Hayal kırıklığına uğradım...

İtalya Serie A Ligi Inter Kulübü CEO'su Beppe Marotta, 3-3 biten Fiorentina - Inter karşılaşmasında yaşanan VAR uygulaması kararları hakkında açıklamalarda bulundu. Marotta, ayrıca Icardi'nin durumunu değerlendirdi.

"VAR konusunda hayal kırıklığına uğradım"

Marotta, "Fiorentina karşısında yapılan VAR hatası çok büyük bir hata. Sezon içinde bunun zararlarını görebiliriz. VAR'a çok yatırım yaptık ve daha rasyonel bir şekilde kullanılması gerekiyor. Gerçekten VAR konusunda hayal kırıklığına uğradım" dedi.

"Hakemin suçlu olduğunu söylemiyorum..."

Maç sonu soyunma odasına giden ve bir konuşma yapan Marotta, "Soyunma odasında normal bir konuşma oldu. Sadece VAR sistemini tekrar tartışmaya ihtiyacımız olduğunu söyledim. Hakemin suçlu olduğunu söylemiyorum. Ama protokoller mutlaka geliştirilmelidir." şeklinde konuştu. 

Danilo D'Ambrosio'nun hareketi temizdi diyen Marotta, "Bu VAR uygulaması başladığından beri yapılan en büyük hata oldu. Çok büyük zarar gördük Fiorentina maçında. Belki sistemin yeniden gözden geçirilmesi gerekiyor." dedi. 

"Icardi hakkında konuşmayı bırakmalıyız"

Icardi'nin durumunu değerlendiren Marotta, "Takıma minnettarım çünkü herks iyi oynuyor. Icardi hakkında pek çok şey konuştuk şu ana kadar. Bu konuda artık konuşmayı bırakma zamanı geldi." ifadelerini kullandı. 

AJANSSPOR-DIŞ HABER

Senin için hazırladığımız haberler