İtalya'da Merih'le ilgili flaş analiz!

07.06.2019 - 08:36 | Son Güncellenme: 07.06.2019 - 11:36

İtalya'da Merih'le ilgili flaş analiz!

İtalya'da Juventus'un Sassoulo'dan 15 milyon Euro karşılığında transfer ettiği Merih Demiral ile ilgili çarpıcı bir analiz raporu hazırlandı. Rapor'da Merih, Sırbistan'ın efsane stoperi Nemanja Vidic'e benzetildi.

A Milli Takımımız, 8 Haziran Cumartesi günü Konya'da Fransa ile oynayacağı EURO 2020 grup eleme karşılaşmanın hazırlıklarını Antalya kampında yaptığı antrenmanla sürdürdü.

İtalyan devin Juventus’a transferi gerçekleşen Merih Demiral, pazar günü Torino’ya uçarak yeni takımına resmi imzayı atacak.

Devre arasında Alanyaspor’dan 7 milyon euro bonservisle Sassoulo’ya transfer olan 21 yaşındaki stoper için Juve’nin ödeyeceği rakamın 15 milyon euro olduğu kaydedildi.

 

VİDİC GİBİ SERT STOPER

İtalya medyasında Merih üzerine yapılan analizlerde, milli futbolcumuz Sırplar’ın unutulmaz stoperi Nemanja Vidic’e benzetildi. 

Uzun yıllar Manchester United ve İnter forması giyen Vidic gibi sertliği seven bir stoper olan Merih’in taktik bilgisi de ön plana çıkarıldı. Serie A’da başarılı olmak için gereken en önemli iki özelliğe sahip olduğu vurgulanan yıldız futbolcu için, “Juventus uzun yıllar güvenebileceği bir stoper buldu. Merih hala gelişime açık” değerlendirmesinde bulunuldu. (Güneş)

Senin için hazırladığımız haberler