İtalya'dan kaçıyorlar

10.03.2020 - 16:52 | Son Güncellenme: 10.03.2020 - 19:16

Coronavirüs nedeniyle karantinaya alınan İtalya'da hangi sporcular ülkeden ayrılmak istiyor? Detaylar haberimizde...

Bugün coronavirüs yüzünden ülke genelinin karantinaya alındığı İtalya'da spor kulüpleri ve müsabakalar da kötü etkileniyor. Öyle ki, bazı yabancı sporcular İtalya'dan ayrılmak istiyor.

Bu sorunun yaşandığı branşlardan biri de basketbol. İtalya Basketbol Ligi Lega Basket Serie A takımları, coronavirüsten muzdarip olmaya devam ediyor. İtalyan gazetelerinde yer alan haberlerde, ABD'li oyuncular; DeLonghi Treviso'dan Jordan Parks ve David Logan, Pesaro'dan Zach Thomas, Happy Casa Brindisi'den Dominique Sutton ve bir dönem ülkemizde Sakarya Büyükşehir, Anadolu Efes ve Darüşşafaka Tekfen formaları giyen Varese'nin NBA patentli gardı Toney Douglas, takımlarına coronavirüsten dolayı, ülkeden ayrılmak istedikleri yer aldı.

Ayrıca, 7DAYS EuroCup'ta çeyrek finale kalan Umana Reyer Venezia'dan Julyan Stone'un da ayrılma talebinde bulunduğu yazılmasına karşın böyle bir durum söz konusu değil. Venedik ekibinin basın sözcüsü, Sportando'dan Emiliano Carchia'ya verdiği bilgide böyle bir talebinin olmadığı ve takımda kalacağını söyledi. 

 

Senin için hazırladığımız haberler