İtalyan basını duyurdu! Fenerbahçe’nin eski aşkı Krunic yeniden alevlendi!

23.11.2023 - 09:29 | Son Güncellenme: 23.11.2023 - 09:37

Yaz transfer döneminde adı sıklıkla Fenerbahçe ile anılan ancak transferi bir türlü gerçekleşmeyen Rade Krunic için Sarı-lacivertli ekip kış transfer dönemini bekliyor.

İtalyan basını duyurdu! Fenerbahçe’nin eski aşkı Krunic yeniden alevlendi!

AJANSSPOR - HABER

Trendyol Süper Lig'in 13. haftasında VavaCars Fatih Karagümrük'ü konuk edecek Fenerbahçe'de hareketli günler yaşanıyor. Sarı-lacivertliler, ocak ayında başlayacak ara transfer dönemi için çalışmalarını hızlandırdı.

Bu doğrultuda arayışlarını hızlandıran Fenerbahçe, yaz transfer döneminde adı sıklıkla anılan ancak transferi bir türlü gerçekleşmeyen Rade Krunic için tekrardan harekete geçmeye hazırlanıyor.

Fenerbahçe'ye Pioli engeli

Milan'da Ismael Bennacer'in uzun süreli sakatlığıyla birlikte orta sahanın vazgeçilmezi olan Rade Krunic adete Stefano Pioli'nin prensi haline geldi. Fenerbahçe'nin yaz transfer döneminde yıldız oyuncuyu kadrosuna katamamasındaki en önemli nedenlerden biride Stefano Pioli'nin, Rade Krunic'i takımdan gönderilmemesi isteğiydi.

Rade Krunic için şartlar yeniden zorlanacak

Sezon başında Milan ile yeni sözleşme imzalayacağı için Fenerbahçe'den gelen teklifi reddeden Rade Krunic henüz yeni sözleşmeye imza atmadı.

Bu durumdan ötürü Fenerbahçe kış transfer döneminde Rade Krunic için tekrardan Milan'ın kapısını çalmayı düşünüyor.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe yıldız oyuncudan vazgeçmiyor! Ocak ayında...
Habere Git

Çizme basını duyurdu! Milan'dan Rade Krunic'e yeşil ışık

İtalyan basınından Calciomercato'da yer alan habere göre orta sahada uzun süredir takımdan ayrı kalan Ismael Bennacer'in yavaş yavaş takıma katılmasıyla birlikte Milan, Rade Krunic için Fenerbahçe'den gelen teklife sıcak bakabilir.

Krunic'in bu sezonki performansı

Bu sezon Milan formasıyla 12 resmi maça çıkan Rade Krunic bu karşılaşmalarda skor katkısı sağlayamadı.

Senin için hazırladığımız haberler