İtalyan basını duyurdu! Galatasaray'ın yeni transferi İstanbul'a geliyor

03.08.2024 - 16:22 | Son Güncellenme: 03.08.2024 - 16:48

Galatasaray, uzun süredir çalışmalarını sürdürdüğü 8 numara transferi için mutlu sona ulaştı. Cimbom, Napoli'nin İsveçli orta sahası Jens Cajuste ile anlaşmaya vardı. İşte detaylar...

İtalyan basını duyurdu! Galatasaray'ın yeni transferi İstanbul'a geliyor

Orhan GÜLEK - DIŞ HABER

Süper Lig'de yeni sezon öncesi hamlelerini yapmaya devam eden Galatasaray'da flaş gelişmeler yaşanıyor... Okan Buruk'un onayıyla hareket eden sarı-kırmızılı yönetim, uzun süredir orta saha transferi için arayışlarını devam ederken, istediği oyuncuyu kadrosuna kattı.

Cimbom, orta saha transferinde mutlu sona ulaştı

Süper Lig'de yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirmeye devam eden Galatasaray, uzun süredir görüşmeler yaptığı orta saha transferinde mutlu sona ulaştı. Galatasaray, anlaşmaya yakın olduğu orta saha transferinde istediği oyuncuyu İtalya'da buldu. İşte sürpriz transferin detayları...

İtalyan basınından flaş haber! Cajuste Galatasaray'da

İtalyan basınından Calcio Napoli 1926'da yer alan habere göre; Cajuste ile ilgili flaş bir haber yayınlandı. Napoli Calciolive'nın haberine göre, 24 yaşındaki oyuncu Galatasaray ile anlaşmaya vardı.

İlgini Çekebilir
Süper Kupa'da dev derbi! Galatasaray-Beşiktaş...
Habere Git

Jens Cajuste İstanbul'a geliyor

Haberde İngiltere Premier Lig'den de talipleri olduğu aktarılan Jens Cajuste'nin tercih hakkını sarı kırmızılılardan yana kullandığı vurgulandı. Ayrıca oyuncunun sağlık kontrolü ve resmi imzayı atmak için önümüzdeki günlerde İstanbul'a geleceği belirtildi.

Peki Jens Cajuste kimdir? İşte kariyeri ve performansı

10 Ağustos 1999 doğumlu İsveçli futbolcu Jens Cajuste, orta saha mevkiinde oynuyor. Jens Cajuste, futbol kariyerine İsveç'teki Örgryte IS takımında başladı. 2018 yılında Danimarka'nın Midtjylland takımına transfer oldu. Burada gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekti ve 2022 yılında Fransız kulübü Stade de Reims'e transfer oldu.

Napoli'ye ise geçen yıl Reims'ten imza atan Cajuste, İtalyan ekibinde çıktığı 35 maçta 2 asist yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler