Torino, Galatasaraylı Marcao transferi için kesenin ağzını açtı!

Orhan Gülek
21.05.2022 - 15:38 | Son Güncellenme: 21.05.2022 - 15:59

İtalya Serie A takımlarından Torino, Galatasaray'da başarılı savunmacı Marcao için 15 milyon Euro'luk transfer teklifi yapmaya hazırlanıyor. İşte detaylar...

Torino, Galatasaraylı Marcao transferi için kesenin ağzını açtı!

AJANSSPOR - HABER

Galatasaray, bir yandan yeni sezonda kadroya katacağı isimler üzerinde çalışırken, bir yandan da satışı yapılacak oyunculardan iyi bir gelir elde etmek istiyor. Bu doğrultuda çarpıcı bir transfer iddiası geldi. İtalyan basınında yer alan habere göre, sarı kırmızılıların yıldız savunmacısı Marcao'ya talip çıktı. İsmi Avrupa takımlarıyla anılan Brezilyalı stoper için transfer harekatı başladı.

Torino, Marcao'yu Bremer'in yerine düşünüyor

Tuttomercato'da çıkan haberde, Torino'nun satmayı planladığı Bremer'in yerini Galatasaraylı Marcao ile doldurmak istediği kaydedildi. İtalyan ekibinin, Brezilyalı stoper için duruma göre 15 milyon euro'ya kadar çıkabileceği ifade edildi.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'da Dursun Özbek ve Eşref Hamamcıoğlu'nun listeleri belli oldu
Habere Git

Marcao'nun performansı

Marcao, bu sezon sarı kırmızı formayla 38 maça çıktı. Marcao bu karşılaşmalarda 1 gol attı. 1.85 boyundaki stoperin güncel piyasa değeri 14 milyon euro. Marcao'nun Cimbom'la sözleşmesi 2024'te sona erecek. Başarılı oyuncu, Galatasaray kariyerinde 3 kupa kazandı. Marcao, geçtiğimiz dönemlerde Atletico PR, Rio Ave ve Chaves'te de boy gösterdi.  

Senin için hazırladığımız haberler