Montella, 3 Yıldız Futbolcuyu Fenerbahçe'ye Transfer Etmek İstiyor! İşte o isimler

Orhan Gülek
15.06.2023 - 21:11 | Son Güncellenme: 15.06.2023 - 21:34

İtalyan basını, Fenerbahçe'nin başına geçmesi beklenen Montella'nın, Edin Dzeko, Cuadrado ve Orsolini'yi transfer listesine aldığını iddia etti. İşte detaylar

Montella, 3 Yıldız Futbolcuyu Fenerbahçe'ye Transfer Etmek İstiyor! İşte o isimler

AJANSSPOR - HABER

Sezonu Ziraat Türkiye Kupası ile kapatan Fenerbahçe'de Jorge Jesus'tan boşalan koltuğa gelmesi en büyük adaylardan birisi; Vincenzo Montella olarak görülüyor. 

İtalyan basınından Calcio Mercato'nun haberine göre; Montella'nın Fenerbahçe'ye transferini istediği isimler belli oldu.

Ali Koç, Montella'yı açıklayabilir

Geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve Vincenzo Montella arasında geçen görüşmenin olumlu sonuçlandığını belirtmişti. Taraftar her konuda anlaşma sağlarlarken bu mutabakatın kısa süre içerisinde resmi olarak açıklanması bekleniyor. 

Montella'dan Dzeko, Cuadrado ve Orsolini'ye transfer kancası

Fenerbahçe'nin teknik direktör olarak anlaştığı iddia edilen Vincenzo Montella'nın, sezonu İtalya'da tamamlayan Edin Dzeko, Cuadrado ve Orsolini'yi transfer listesine aldığı iddia edildi.

İlgini Çekebilir
Koç, yeni hocayı açıklayabilir
Habere Git

Fenerbahçe'de forvete Edin Dzeko transfer edilecek

İtalyan hocanın Sarı-Lacivertliler'den transfer talepleri de basına yansıdı. Gündeme yansıyan isimlerden Edin Dzeko'nun Vincenzo Montella'nın istediği yıldızlardan biri olduğu belirtildi. Inter ile olan sözleşmesinin sonuna gelen golcü oyuncu için Sarı-Lacivertliler'in iki senelik sözleşme teklifinde bulunduğu basına yansımıştı.

Sağ kanata Cuadrado

Vincento Montella'nın listesindeki diğer isim ise Juan Cuadrado... İtalyan hoca, Juventus ile olan sözleşmesinin sonuna gelen 35 yaşındaki sağ kanat oyuncusunu kadrosunda görmek istiyor.

Bologna'nın yıldızı Fenerbahçe'ye

Montella'nın listesindeki son isim ise Bologna'nın yıldızı Riccardo Orsolini oldu. Juventus'tan Bologna'ya transfer olan İtalyan yıldızı kadroda görmek istiyor. İtalyan gazeteci Gianluca Di Marzio, Fenerbahçe'nin temaslarını doğrularken oyuncuyla Fiorentina ve Napoli gibi önemli İtalyan ekiplerinin de ilgilendiğini belirtti.

Senin için hazırladığımız haberler