İtalyan basını ilk ayrılığı yazdı! Terim'in gözdesiydi...

24.06.2020 - 08:53 | Son Güncellenme: 24.06.2020 - 09:01

Galatasaray forması giyen Yunus Akgün ile ilgili bir iddia ortaya atıldı. Daha önce Fatih Terim'in en çok güvendiği isimlerden biri olan futbolcunu İtalya'ya transfer olmak için hazır olduğu gündeme geldi. Yunus Akgün hangi takıma transfer olacak?

İtalyan basını ilk ayrılığı yazdı! Terim'in gözdesiydi...

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Galatasaray forması giyen Yunus Akgün ile ilgili bir transfer iddiası ortaya atıldı. Yunus Akgün, hangi takıma transfer olacak? İtalyan basını, Yunus Akgün için nasıl bir yorum yaptı? Detaylar haberde...

Yunus Akgün, Galatasaray'dan ayrılıyor

Sözleşmesi biten oyuncularla yollarını ayıracak olan Galatasaray, FFP kuralları gereği bu sezon da sattığı kadar oyuncu transferi gerçekleştirebilecek. Galatasaray'da bir dönem Fatih Terim'in en çok güvendiği isimlerden biri olan Yunus Akgün, takımdan ayrılıyor. 

Ayrılığı İtalyan basını duyurdu

İtalyan basını, futbolcunun durumuyla ilgili bir son dakika haberi paylaştı ve Galatasaray'daki ilk ayrılığı duyurdu. 

'İtalya için hazır'

Öte yandan Calciomercato da Yunus Akgün ile ilgili bir yorum yaptı. Söz konusu haberde, 'Fatih Terim'in ilk kez 5 Ağustos 2018 yılında Akhisarspor'a karşı oynanan Süper Kupa finalinde görev verdiği Yunus Akgün, İtalya'ya transfer olmak için hazır' ifadelerine yer verildi. 

Tarzıyla Cengiz Ünder'i anımsatıyor

Ayrıca, "Daha önce Roma ve Lazio tarafından istenen fakat transferi gerçekleşmeyen Yunus Akgün, oyun tarzıyla Cengiz Ünder'i anımsatıyor. Akgün'ün İtalya başta olmak üzere Avrupa'nın birçok liginde talibi var. Parma ve Cagliari, yunus Akgün için Galatasaray'a resmi tekliflerini ilettiler. Bu iki takımın ardından Fatih Terim'in eski çalıştırdığı Fiorentina ve Verona takımları da genç oyuncunun peşinde" denildi. 

Yunus Akgün bu sezon kaç maçta oynadı?

Yunus Akgün, Galatasaray A Takımı ile ligde sadece 1 karşılaşmada görev yaparken, U-19 takımı ile çıktığı 19 karşılaşmada attığı 10 gol ve yaptığı 9 asistle öne çıktı. Yunus Akgün, UEFA Gençlik Ligi'nde ise 5 maçta 2 gol 1 asist üretmişti. 

Senin için hazırladığımız haberler