İtalyan basını yazdı: Nainggolan transferine çok yakınlar!

30.09.2020 - 09:07 | Son Güncellenme: 30.09.2020 - 09:14

Galatasaray'da orta sahada adaylardan birinin Nainggolan olduğu gündeme gelmişti. İtalyan basını, Inter'in futbolcu ile ilgili aldığı kararı açıkladı. Nainggolan, hangi takıma transfer olacak?

İtalyan basını yazdı: Nainggolan transferine çok yakınlar!

DIŞ HABER-AJANSSPOR

Galatasaray'da transfer çalışmaları devam ediyor. Sarı-kırmızılılar, orta sahaya bir transfer yapacak. Galatasaray'ın listesinde yer aldığı gündeme gelen Radja Nainggolan ile ilgili bir transfer iddiası ortaya atıldı. İşte detaylar...

Nainggolan'a İtalya'dan talip

Orta saha transferi konusunda Galatasaray'ın temasları devam ediyor. Sarı-kırmızılıların gündemine gelen Radja Nainggolan'a İtalya'dan da talip çıktığı yazıldı.

Cagliari, Nainggolan transferinde mutlu sona çok yakın

Sky Sports'un İtalyan muhabiri Fabrizio Romano, Cagliari'nin Nainggolan'ın bonservisini 12 milyon Euro karşılığında Inter'den almaya yakın olduğunu ve futbolcuya Galatasaray'dan bir transfer teklifi olmadığını dile getirdi.

Inter'e bazı oyuncular gönderilecek

Bu arada Cagliari'den 2 genç futbolcunun da Nainggolan transferinde Inter'e gideceği belirtildi. İtalyan basınına göre; Nainggolan'ın 3 yıllık sözleşme imzalaması bekleniyor.

Nainggolan'ın oynadığı takımlar

Geçtiğimiz sezon kiralık oynadığı Cagliari'de 29 maçta forma giyen Radja Nainggolan, 6 gol ve 7 asistlik performans sergilemişti. Inter futbolcuyu kadroda düşünmüyor. Nainggolan daha önce Roma ve Piacenze formalarını da giymişti.

Senin için hazırladığımız haberler