AC Milan, Trabzonspor'dan Abdülkadir Ömür'ü Transfer Etmek İstiyor

İsa Kethüda
01.06.2022 - 09:00 | Son Güncellenme: 01.06.2022 - 09:38

Trabzonspor transfer haberleri... İtalya Ligi'nde bu sezon şampiyonluğa ulaşan AC Milan, Trabzonspor'da forma giyen Abdülkadir Ömür'ü kadrosuna katmak istiyor.

AC Milan, Trabzonspor'dan Abdülkadir Ömür'ü Transfer Etmek İstiyor

DIŞ HABER - AJANSSPOR

İtalya Serie A Ligi'nde bu sezon şampiyonluğa ulaşan AC Milan, gelecek sezon için transfer çalışmalarına hızlı başladı. İtalyan devinin listesinde Trabzonsporlu yıldız bulunuyor.

İtalyan basınında yer alan haberlere göre; gelecek sezon hem ligde hem de Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olmak isteyen Rossoneri, teknik, hızlı, ofansif, orta saha ve kanatta görev yapabilecek bir teknik oyuncu arıyor. 

Milan, Abdülkadir Ömür'ü istiyor

Haberde, Milan'ın aradığı özelliklere uyan bu oyuncunun ise Trabzonspor ile bu sezon şampiyonluk sevinci yaşayan Abdülkadir Ömür olduğu belirtildi. 

Uzun süredir takip ediyor

İtalyan devinin 22 yaşındaki yıldız oyuncuyu uzun süredir takip ettiği öğrenildi. 

Milan daha önce 20 milyon Euro teklif etmişti

Abdülkadir Ömür: "Teklif geldiğinde gitmek istiyorum"

Öte yandan, geleceğiyle ilgili Sabah gazetesine konuşan Abdülkadir Ömür, "Zamanın geldiğini düşünüyorum. Tabii kulübümüzün bize izin verdiği sürece. Başkanımızın da dediği gibi, birçok fırsat elimize geçmişti ama zamanı değildi gitmenin. Ve ardından Trabzonspor'da şampiyonluk nasip oldu.

Bence her futbolcu Avrupa'da oynamalı, benim de hayallerimden biri bu. Teklif geldiğinde gitmek istiyorum. Benim önceliğim Avrupa, döndüğümde ise sadece Trabzonspor" dedi. 

İlgini Çekebilir
Beşiktaş, Trabzonsporlu yıldız için pusuya yattı!
Habere Git

Bu sezonki performansı

Trabzonspor ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2024 yılına kadar devam eden başarılı oyuncu, bu sezon forma giydiği 38 maçta 7 gol ve 4 asist kaydetti. 

Senin için hazırladığımız haberler