Napoli, Arda Güler'i Transfer Etmek İstiyor!

12.01.2023 - 14:22 | Son Güncellenme: 12.01.2023 - 14:33

Transfer haberleri... Fenerbahçe'den Eljif Elmas ve Kim Min-Jae'yi kadrosuna katan İtalya Ligi takımlarından Napoli, Arda Güler için de harekete geçti.

Napoli, Arda Güler'i Transfer Etmek İstiyor!

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Fenerbahçe'de gösterdiği başarılı performansla A Milli Takım'a kadar yükselen ancak bu sezon teknik direktör Jorge Jesus tarafından fazla forma şansı verilmeyen genç yıldız Arda Güler'in talipleri artmaya devam ediyor.

Napoli, Arda Güler'in peşinde

Corriere dello Sport'ta yer alan habere göre; İtalya Serie A Ligi ekiplerinden Napoli, sarı-lacivertli takımın yıldız oyuncusu Arda Güler'i yakından takip ediyor.

Transferi Mario Branco yürütüyor

Haberde, Napoli ile Arda Güler arasındaki transfer sürecini Fenerbahçe Sportif Direktörü Mario Branco'nun yürüttüğü belirtildi. 

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'ye dünya yıldızı! Anlaşma sağlandı...
Habere Git

Giuntoli yakın takipte

Napoli Sportif Direktörü Cristiano Giuntoli'nin de 17 yaşındaki yıldız oyuncuyu birkaç aydır yakından takip ettiği ve önümüzdeki yaz döneminde teklif yapmaya hazırlandığı ifade edildi.

Birçok Avrupa takımı yıldız oyuncuyla ilgileniyor

Napoli'nin dışında Paris Saint-Germain, Milan, Wolfsburg, Borussia Dortmund ve Tottenham'ın da oyuncuyla ilgilendiği belirtildi.

Yüzde 20 payı Gençlerbirliği'nde

Bilindiği üzere, Gençlerbirliği'nden transfer edilen Arda Güler için yapılan anlaşmaya göre oyuncunun bonservisinden gelecek paranın yüzde 20'si Ankara ekibine gidecek. 

İlgini Çekebilir
Samet Akaydın'dan ilk mesaj! Forma numarası belli oldu
Habere Git

1500 dakika süre almazsa 5 milyon Euro’ya serbest kalır

Ayrıca, sözleşmesinde "1500 dakika süre almazsa 5 milyon Euro’ya serbest kalır" ifadesi yer alan Arda Güler bu sezon yalnızca 305 dakika oynadı. Genç yıldızın bu durumu, Avrupa’nın devlerinin de iştahını kabartıyor.

Niyazi Akdaş: "Fenerbahçe ile söz kestik, prensipte anlaştık"

Geçtiğimiz haftalarda bu konuyla ilgili bir açıklama yapan Gençlerbirliği Başkanı Niyazi Akdaş, "Fenerbahçe ile söz kestik, prensipte anlaştık. Belirtilen rakamlar da üç aşağı beş yukarı doğru. (2.5 milyon Euro)" ifadelerini kullanmıştı. 

Fenerbahçe kariyeri

Gençlerbirliği altyapısında futbola başlayan, 2019 yılında ise Fenerbahçe altyapısına transfer olan Arda Güler, 2021 yılında A Takıma kadar yükseldi. Sarı-lacivertli takım ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025 yılına kadar devam eden 17 yaşındaki oyuncu, söz konusu çıktığı 29 maçta 6 gol ve 6 asist kaydetti. 

İlgini Çekebilir
Ali Koç'tan Jorge Jesus'a yeni yıl hediyesi
Habere Git

Bu sezon İtalya'da fırtına gibi esen ve 44 puanla ilk sırada yer alan Napoli, daha önce Fenerbahçe'den Eljif Elmas'ı 16 milyon Euro ve savunma oyuncusu Kim Min-Jae'yi de 18.050.000 Euro bonservis bedeli karşılığında kadrosuna katmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler