Milan, Arda Güler İçin Harekete Geçti | Transfer Haberleri

20.06.2023 - 10:37 | Son Güncellenme: 20.06.2023 - 10:48

Transfer haberleri... Süper Lig takımlarından Fenerbahçe forması giyen yıldız oyuncu Arda Güler'i İtalya Ligi ekiplerinden AC Milan kadrosuna katmak istiyor.

Milan, Arda Güler İçin Harekete Geçti | Transfer Haberleri

DIŞ HABER - AJANSSPOR

2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri D Grubu 4. maçında A Milli Takım'ın, Galler'i 2-0 mağlup ettiği karşılaşmada 1 gol atan genç yıldız Arda Güler'in talipleri artmaya devam ediyor.

Arda Güler tarihe geçti

Galler filelerini havalandıran Arda Güler, A Milli Takım tarihinde resmi maç golü atan en genç oyuncu oldu (18 yaş 114 gün). 

Milan, Arda için Milan harekete geçti

Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025 yılına kadar devam eden ve 17.5 milyon Euro'ya serbest kalır maddesi bulunan 18 yaşındaki yıldız oyuncu için İtalyan devi Milan harekete geçti.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'ta Halil Dervişoğlu gelişmesi!
Habere Git

Milan'ın Arda için yapacağı teklif

İtalyan basınında yer alan haberlere göre; Milan kulübü, Arda Güler için sarı-lacivertli yönetime Ante Rebic veya Divock Origi ile birlikte bir miktar para teklif etmeye hazırlandığı belirtildi.

Haberde, Milan'ın transfer komitesinde yer alan Geoffrey Moncada ve Giorgio Furlani'nin, yıldız oyuncuyu San Siro'ya getirmeye kararlı oldukları ifade edildi.

Birçok takım peşinde

Milan dışında Napoli, Arsenal, Manchester United, Paris Saint-Germain, Borussia Dortmund ve Sevilla gibi dev takımlarda Arda Güler'i kadrosuna katmak isteyen kulüpler arasında yer alıyor.

İlgini Çekebilir
Büyükekşi: ''Kuntz'u ben getirmedim, seçimden sonra bakacağız''
Habere Git

Fenerbahçe ile görüşmeler sürüyor

Öte yandan, Fenerbahçe kulübü de genç yıldızın sözleşmesini uzatmak için ailesiyle görüşmelerini sürdürüyor.

2022-23 sezonu performansı

2022-23 sezonunda sarı-lacivertli takım ile 35 karşılaşmada sahaya çıkan 18 yaşındaki oyuncu 6 gol ve 7 asist kaydetti. A Milli Takım ile ise 5 maçta görev alan genç yetenek 1 gol attı.

Senin için hazırladığımız haberler