Milan, Mauro Icardi'yi Transfer Listesine Aldı

İsa Kethüda
22.02.2023 - 08:25 | Son Güncellenme: 22.02.2023 - 08:35

Transfer haberleri... İtalya Ligi takımlarından Milan, Galatasaray'da kiralık olarak forma giyen Mauro Icardi'yi kadrosuna katmak istiyor. İşte detaylar.

Milan, Mauro Icardi'yi Transfer Listesine Aldı

Sezon başında Franız devi Paris Saint-Germain'den Galatasaray'a kiralık olarak gelen ve attığı gollerle herkesi kendine hayran bırakan Mauro Icardi'ye bir İtalyan takımı daha talip oldu.

Milan, Icardi için devrede

Fanatik'te yer alan habere göre; dünyaca ünlü golcü, fark yaratan golleri ve asistleri ile yeniden İtalya’da gündem oldu. Çizme devleri, 30 yaşındaki oyuncunun peşini bırakmazken yıldız futbolcunun eski takımı Inter'den sonra ezeli rakipleri Milan da Arjantinli süperstarın transferi konusunda devreye girdi.

Milan, PSG ile görüştü

Galatasaray'dan Zaniolo'yu da koparmak isteyen Milano temsilcisinin, PSG ile Icardi için bir görüşme yaptığı iddia ediliyor. Başarılı santrforun önceliğinin İtalya Serie A'da oynamak olduğu da biliniyor.

İlgini Çekebilir
Real, Liverpool'u yürüyerek 5'ledi
Habere Git

Galatasaray bonservisini almak istiyor

Sarı-Kırmızılılar ise sezon bitmeden Icardi'nin bonservisini alabilmek amacıyla düğmeye bastı. İki devi de bu transferde amansız bir rekabet bekliyor.

Şartlar zorlanacak

Ancak Icardi'nin, italya'da zirveye oynayan takımlardan istediği teklifi alamazsa Galatasaray ile masaya oturacağı belirtildi. Sarı-Kırmızılı yönetim takımla ve taraftarla iyi bir uyum yakalayan Mauro Icardi için şartları zorlayacak.

Sezon sonu Nelsson, Torreira ve Sacha Boey'ye gelecek teklifleri değerlendirecek olan Cim Bom bu oyuncuların satışından elde edeceği parayı Icardi'nin bonservisini almaya kullanacak.

İlgini Çekebilir
Çarşı, Malatya, Adıyaman, Antep, Maraş, Hatay olacak
Habere Git

Bu sezonki performansı

Öte yandan, bu sezon Galatasaray ile 13 maçta forma giyen ve 948 dakika sahada kalan 30 yaşındaki golcü oyuncu 9 gol ve 6 asist kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler