Milan'ın B planı Abdülkerim Barcakçı!

İsa Kethüda
16.01.2024 - 18:44 | Son Güncellenme: 16.01.2024 - 19:04

Transfer haberleri. İtalya Ligi takımlarından AC Milan, Süper Lig'de Galatasaray forması giyen Abdülkerim Bardakçı'yı kadrosuna katmak istiyor. Detaylar.

Milan'ın B planı Abdülkerim Barcakçı!

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'da forma giyen ve gösterdiği başarılı performansla adından sıkça söz ettiren Abdülkerim Bardakçı'ya İtalyan devi talip oldu.

Milan'ın ilk hedefi Alessandro Buongiorno

Calciomercato.it sitesinde yer alan habere göre; İtalya Serie A Ligi ekiplerinden AC Milan, Torino'da oynayan Alessandro Buongiorno ile ilgileniyor.

Buongiorno olmazsa B planı devreye girecek

Haberde, Milan'ın Buongiorno transferinden sonuç alamaması halinde B planı devreye sokacağı belirtildi. 

İlgini Çekebilir
Galatasaray aradığı kaleciyi Polonya'da buldu!
Habere Git

Abdülkerim Bardakçı listede

İtalyan devinin B planında Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'da forma giyen başarılı savunma oyuncusu Abdülkerim Bardakçı yer alıyor.

15-20 milyon Euro

Ayrıca, haberde Milan kulübünün Abdülkerim Bardakçı'nın transferi için Almanya Bundesliga takımlarından Bayern Münih ile rekabet edeceği ifade edildi. Galatasaray'ın da yıldız futbolcu için en az 15 ila 20 milyon Euro arası bir bonservis bedeli talep ettiği kaydedildi. 

Bu sezonki performansı

1 Temmuz 2022 tarihinde Konyaspor'dan 2.8 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Galatasaray'a transfer olan ve 30 Haziran 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunan milli futbolcu, bu sezon forma giydiği 30 maçta 4 gol kaydetti. 

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'ın görüştüğü 10 numara belli oldu!
Habere Git

A Milli Takım'da da görev alan 29 yaşındaki stoper, söz konusu çıktığı 6 karşılaşmada 1 gol ve 1 asistlik performans ortaya koydu.

Senin için hazırladığımız haberler