İtalyan devi Mesut Özil için devreye girdi! Fenerbahçe...

27.12.2020 - 13:24 | Son Güncellenme: 27.12.2020 - 13:35

Son dakika Juventus transfer haberleri... İtalya Serie A Ligi ekiplerinden Juventus, Fenerbahçe'nin de transfer listesinde yer alan Türk asıllı Alman orta saha oyuncusu Mesut Özil'i transfer etmek istiyor. İşte detaylar...

İtalyan devi Mesut Özil için devreye girdi! Fenerbahçe...

İsa KETKÜDA - AJANSSPOR

Fenerbahçe'nin de transfer listesinde yer alan Arsenal'in Türk asıllı Alman orta saha oyuncusu Mesut Özil, Juventus yolcusu...

Juventus devreye girdi

Tuttosport'ta yer alan habere göre; İtalyan ekibi Juventus'un Mesut Özil'i transfer listesine aldığı ve ilk görüşmenin 3 hafta önce Londra'da başladığı belirtildi.

Görüşmeler sürüyor

Haberde, Mesut Özil ve Juventus temsilcilerinin temas halinde oldukları bildirildi. Özil'in kontratı 30 Haziran 2021'de sona eriyor ve Arsenal kulübü maaş yükünden kurtulmak için oyuncuyu kış transfer döneminde başka takımı satmak istiyor.

10 milyon Euro

Mesut Özil için 1 Ocak 30 Haziran'a kadar ödenmesi gereken tutar yaklaşık olarak 10 milyon Euro. Juventus'un yıldız oyuncuyu 6 ay kiralık olarak kadrosuna katması durumunda 10 milyon Euro'nun yarısını ödeyebileceği ve yarısını da Arsenal'a bırakabileceği kaydedildi. 

Kadro dışı bırakılmıştı

Bilindiği üzere Türk asıllı Alman oyuncu, teknik direktör Mikel Arteta tarafından kadro dışı bırakılmıştı.

Mesut'un menajeri transfer söylentilerine yanıt vermişti

Mesut'un menajeri Erkut Söğüt, geçtiğimiz günlerde İtalyan basınına açıklamalarda bulunmuştu. Söğüt, "Futbolda bir gün bile uzun bir zaman, asla ne olacağını bilemezsiniz. Tabii ki onu transfer etmek için ilgilenen birçok kulüp var. Mesut Özil sözüne sadık birisi. Bu onun hayatında değişmeyen şeylerin başında geliyor. Kontratını ve oyununu onurlandırma isteği de değişmedi. Bu zamanlarda sadakat bulmak zor.

Belki bir gün, Juventus, Milan veya Inter neden olmasın? Serie A harika bir lig ve eminim ki bu takımlar Mesut Özil'in yeteneklerinden faydalanabilir" ifadelerini kullanmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler