Napoli, Trabzonspor maçında Sebastian Szymanski'yi izleyecek!

İsa Kethüda
04.11.2023 - 09:23 | Son Güncellenme: 04.11.2023 - 09:29

Transfer haberleri... İtalya Ligi takımlarından Napoli, bugün Süper Lig'de oynanacak olan Fenerbahçe-Trabzonspor maçında Sebastian Szymanski'yi izleyecek.

Napoli, Trabzonspor maçında Sebastian Szymanski'yi izleyecek!

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'nin, sezon başında Rus kulübü Dinamo Moskova'dan transfer ettiği Sebastian Szymanski'nin ismi Avrupa takımlarıyla anılmaya devam ediyor.

Napoli talip oldu

Bu sezon gösterdiği müthiş performansla adından sıkça söz ettiren ve çıktığı 19 karşılaşmada 9 gol ve 7 asist ile oynayan Polonyalı yıldıza, İtalya Serie A Ligi'nin son şampiyonu Napoli talip olmuştu.

Napoli, Szymanski için harekete geçti

Fanatik'te yer alan habere göre; Fenerbahçe’den daha önce Eljif Elmas ve Kim Min-Jae’yi transfer eden İtalyan devi, Szymanski için harekete geçti.

İlgini Çekebilir
"Zaha'nın topu kaptığı pozisyon net bir fauldü"
Habere Git

Trabzonspor maçında Szymanski’yi izleyecekler

Mavi-Beyazlılar bir süredir başarılı oyuncuyu takip ediyordu. Napoli’nin, Szymanski’yi yakından takip etmek için bugünkü Trabzonspor maçına gözlemci göndereceği öne sürüldü. 

Zielinski’nin yerine düşünülüyor

İtalyan basınında yer alan haberlerde, MaviBeyazlılar’ın 24 yaşındaki futbolcuyu, vatandaşı Piotr Zielinski’nin yerine düşündüğü kaydedildi. 

Zielinski, sezon sonunda bitecek olan sözleşmesini uzatmadı ve ayrılma ihtimali yüksek. Napoli’nin, Fenerbahçe’nin Szymanski’yi ocak ayında göndermek istemeyeceğini bildiği ancak şimdiden yeni sezon için görüşmelerin başlayacağı kaydedildi.

İlgini Çekebilir
Filede dev derbi! Galatasaray-Fenerbahçe
Habere Git

18 milyon Euro

24 yaşındaki yıldız oyuncunun Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2027 yılına kadar devam ediyor. Szymanski'nin güncel piyasa değeri ise 18 milyon Euro.

Senin için hazırladığımız haberler