İtalyan devi Uğurcan Çakır'a talip oldu!

24.03.2021 - 09:25 | Son Güncellenme: 24.03.2021 - 09:53

Son dakika transfer haberleri... Süper Lig takımlarından Trabzonspor'un başarılı kalecisi Uğurcan Çakır, Avrupa'nın dev takımlarıyla anılmaya devam ediyor. İtalya Ligi'nde zirvede yer alan Inter, milli kaleciyi kadrosuna katmak istiyor. İşte Inter'in Uğurcan Çakır için gözden çıkardığı teklif...

İtalyan devi Uğurcan Çakır'a talip oldu!

Inter, Trabzonspor'un başarılı kalecisi Uğurcan Çakır'a talip oldu. İtalyan ekibi milli kaleci için 20 milyon Euro'yu gözden çıkardı. 

Uğurcan Çakır'ın son talibi İtalya'dan İnter

Sabah'ta yer alan habere göre; İngiltere, İspanya ve Almanya'dan birçok kulübün transfer listesinde yer alan Trabzonspor'un milli kalecisi Uğurcan Çakır'ın son talibi İtalya'dan İnter. Sezon sonunda kalecileri Handanovic (36) ve Padelli (35) ile yollarını ayırması beklenen Milano ekibinin, 24 yaşındaki kaleci için bonuslarla birlikte 15 milyon Euro'ya yakın bir teklif hazırladığı öğrenildi.

Trabzonspor'un beklentisi en az 20 milyon Euro

Ancak bordo-mavili yönetimin Uğurcan için beklentisi en az 20 milyon Euro ve bir sonraki satıştan yüzde 20'lik pay. Trabzonspor, başarılı file bekçisinin Milli Takım'da göstereceği performansa da güveniyor. Dünya Kupası Elemeleri ve Avrupa Şampiyonası, başarılı eldiven için kritik bir viraj. 

Kiralık oyunculara yakın takip

Trabzonspor sezon başında 18, Abdullah Avcı göreve geldikten sonra ise Ahmet Canbaz, Muhammet Taha Tepe, Kerem Baykuş, Taha Tunç, Salih Kavrazlı ile Diabate olmak üzere toplam 24 oyuncuyu kiralık göndermişti.

Bu futbolcuların tümü scout ekibi ve teknik ekipte görevli olan Turgut Kural tarafından yakından takip edilirken, gelişimleri hakkında Avcı'ya rapor veriliyor. Potansiyeli yüksek isimler sezon başı kampına dahil edilecek. 

Senin için hazırladığımız haberler